Bluebridge

Bluebridge - Ostend Science Park is een ontmoetingsplek voor innovatieve bedrijven die toekomstgerichte, duurzame oplossingen willen uitwerken. Door ondernemers uit de Blauwe Economie samen te brengen, wil Bluebridge - Ostend Science Park hen de kans geven om elkaar direct of indirect te versterken in hun successen.

Bluebridge faciliteert en bevordert Blauwe groei (= duurzame ontwikkeling van de mariene en maritieme sector en omvat aquacultuur, blue energy, mariene biotechnologie kustverdediging, deep sea mining en blauw toerisme).

Als het hart van Ostend Science Park, boost Bluebridge het potentieel van ondernemerschap en open innovatie tussen start-ups, bedrijven, kennisinstellingen, publieke partners en het maatschappelijk middenveld.

Als hoofdkwartier is Bluebridge jouw aanspreekpunt voor Ostend Science Park en dé Blauwe Economie ‘hub’ voor evenementen en trainingen.

Bluebridge is de Blauwe Economie incubator van Ostend Science Park en toegangspoort tot het Blauwe Economie speelveld. Het is ook de locatie waar UGent haar onderzoeksfaciliteiten heeft.

Voor wie?

Voor elke ondernemer en organisatie met een link naar Blauwe Groei.

Wat kan je verwachten?

  • Kantoren op maat
  • Dienstenpakket op maat
  • Demonstratorstanden
  • Demonstratieruimte 
  • Blue Growth Onderzoeksinfrastructuur
  • R&D Wetenschapspark
  • Flexwerken via co-workingruimte

Hoe pakken we dit aan?

Wij bieden (flex) kantoren, moderne vergader- en seminariefaciliteiten in een uitgesproken tech-research kader met een capaciteit tot 200 personen, en diensten op maat van jouw Blauwe groei behoeften.

De unieke interactie tussen mariene en maritieme bedrijven en onderzoek is wat Ostend Science Park uniek maakt. De aanwezigheid van verschillende onderzoeks- en real-life testfaciliteiten zorgt ervoor dat bedrijven hoogwaardige producten sneller op de markt kunnen brengen.

Zelf organiseren wij of onze partners en residents geregeld trainingen en events voor iedereen in de sector of in een bepaald werkveld.

Kostprijs
Afhankelijk van de gekozen formule
Partner
Bluebridge