Lancering 6e SMART EUREKA Call voor Advanced Manufacturing - deadline 3 mei 2023

Publicatiedatum
De 6e SMART EUREKA oproep voor Advanced Manufacturing staat nu open. Heb je een innovatief projectidee binnen dit veld dat je graag zou ontwikkelen met een internationaal consortium? Dan is deze oproep iets voor jou. Het doel van deze oproep is om collaboratieve, internationale en marktgerichte O&O&I projecten te realiseren.
© SMART EUREKA

SMART PO Proposers' Day - 6th Call - Home (b2match.io)

De deadline voor de indiening van het volledig projectvoorstel bij het SMART EUREKA secretariaat is 3 mei 2023

De indiening bij het SMART EUREKA secretariaat bestaat uit twee verschillende stappen. De eerste (sterk aanbevolen, maar facultatieve) stap is de Project Outline (PO), de tweede het volledig projectvoorstel (FPP). De PO biedt een kort overzicht van het concept, de doelstellingen en de samenwerking. De deadline hiervoor is 30 januari 2023 (11:00 am). De deadline voor het volledig projectvoorstel is 3 mei 2023 (11:00 am). Meer info over deze stappen vind op www.smarteureka.com.

 

SMART label en VLAIO steun

Op basis van een evaluatie van het volledig projectvoorstel beslist het SMART EUREKA secretariaat over het al dan niet toekennen van een SMART label aan het project. Met het SMART label kunnen aanvragers vervolgens steun aanvragen bij VLAIO. De steunbeslissing bij VLAIO dient te vallen binnen het jaar na de toekenning van het SMART label. VLAIO neemt deel met ontwikkelingsproject en onderzoeksproject. Binnen deze oproep is de maximale subsidie voor het Vlaamse bedrijf per project € 500.000. 

De deelnemende landen aan deze call