De Vlaamse overheid promoot lokaal shoppen: registreer ook jouw zaak!

Publicatiedatum
Door lokaal te kopen, steunen we onze eigen economie en zorgen we voor elkaar. Daarom lanceert Vlaams minister van Economie Hilde Crevits samen met VLAIO, Unizo, NSZ en VLAM de website koopinjebuurt.be. Dit platform is een online verzamelplaats waar je als consument lokale ondernemers kan terugvinden.
 

Ben jij een lokale ondernemer, de buurtwinkel, handelszaak, restaurant, … ? We roepen je nu op je gratis te registreren op dit nieuwe platform!

 
de databank van koopinjebuurt.be

Wat zijn de voordelen?

Dit initiatief bundelt lokale Vlaamse ondernemers en wordt ondersteund door de Vlaamse overheid. Vanaf eind april start VLAIO een promotie- en sensibiliseringscampagne via online en social advertising. De lokale handelaars, winkeliers, restaurants, …  kunnen gratis meesurfen op de verdere bekendmaking van koopinjebuurt.be.

Met dit gezamenlijk initiatief over gemeenten en steden heen, wordt het aanbod groter en aantrekkelijker voor jouw klant.
 

Super! Hoe registreer ik mijn zaak?

Registratie kan via onze partners UNIZO of NSZ via de onderliggende sites winkelhier.be en koopinuwkot.beNa inschrijving wordt je automatisch opgenomen in de databank van koopinjebuurt.be en verschijn je ook in onze zoekopdrachten!

We zoeken buurtwinkels, handelszaken, restaurants, …. die in de buurt willen leveren of afhaal voorzien. Registreren kan gratis en geheel vrijblijvend. Je hoeft geen webshop te hebben, je kan ook een e-mailadres of telefoonnummer bezorgen waarop men je kan bereiken. En je hoeft ook geen lid te zijn of te worden van één van beide organisaties.

Registreer snel jouw zaak hier!

Mis deze boot niet! 

We willen dat de winkels en zaken waar we graag komen, blijven bestaan. We willen dat onze dorps- en stadskernen levendig blijven, ook na de coronamaatregelen. Daarom gaan we samen voor een sterk platform, en willen we ook jouw zaak mee op de kaart zetten.

 

Blijf op de hoogte 

Blijf op de hoogte van ons VLAIO-nieuws over de coronacrisis en de steunmaatregelen voor Vlaamse ondernemers door je in te schrijven op de VLAIO nieuwsbrief. Het nieuws op www.vlaio.be/corona verschijnt ook op onze FacebookTwitter of LinkedIn