Voka Bryo StartUp Oost-Vlaanderen (opstart voorjaar 2024)

Als startende ondernemer ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvolle, eigen zaak. Je wilt je vaardigheden verscherpen maar weet niet waar te beginnen. Je wilt je netwerk uitbouwen maar vindt het moeilijk om de eerste stap te zetten. Voor al deze zaken ben je bij Bryo StartUp aan het juiste adres! Gedurende dit éénjarige traject werk je samen met gelijkgestemde ondernemers aan de verdere groei van je jonge bedrijf.

Voka Bryo StartUp traject Oost-Vlaanderen voorjaar 2024

Praktisch

Date
Tijdstip
13.00 - 13.00 uur
Locatie

Voka Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen Lammerstraat 18 9000 Gent

Wat kan je verwachten?

Bryo StartUp Oost-Vlaanderen is hét ondersteuningstraject voor startende ondernemers. Door ervaringen uit te wisselen met collega-ondernemers en door jouw vragen voor te leggen aan experten in specifieke thema’s, doe je de nodige kennis op om succesvol te starten. Via de Bryo StartUp-community zorgen we er samen voor dat we de voornaamste valkuilen van ondernemen vermijden. Wat kan je verwachten van een Bryo StartUp-traject?

De Bryo kick-off

Samen met 20 collega-ondernemers vang je het traject aan op een inspirerende locatie in het Gentse. Teambuilding staat hier centraal omdat we een hechte groep zullen vormen waarbij we insights en tips maar ook problemen en frustraties delen, steeds in alle vertrouwen. Daarnaast voorzien we  workshops en identificeren we de pijnpunten waar we de komende maanden aan zullen werken. Meer info over de kick-off en het volledige programma kan je downloaden door de link naar de Voka webpagina te volgen.

6 expertensessies

Maandelijks komen we 1 keer samen met de groep om een specifiek thema te behandelen. Geen externe consultants, theoretische frameworks of algemene lessen, maar hands-on workshops op maat van de startersgroep. Businessfundamenten zoals prijszetting, digitale marketing, sales en strategie zijn vaak voorkomende thema’s. 

Deelname aan 2 businessdates

Voka nodigt verschillende businessexperten en ervaren ondernemers uit. Tijdens meerdere één-op-één-gesprekken krijg je de kans om jouw vragen te stellen.

Jong Voka lidmaatschap

Je wordt volwaardig lid van Voka - Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen, het grootste en meest nabije ondernemersnetwerk in Vlaanderen (max. 2 jaar i.k.v. een deelname aan Bryo StartUp). Voka vertegenwoordigt bovendien de belangen van ondernemingen tot op het hoogste niveau. Samen timmeren we aan een optimaal kader om vrij en succesvol te kunnen ondernemen in Vlaanderen. Zo ben je lid van een community van 3000 leden in Oost-Vlaanderen en  krijg je toegang tot netwerkevents, exclusief voor leden! Je Bryo-coördinator helpt je om de juiste contacten te leggen. Als lid van Voka Oost-Vlaanderen kan je bovendien ook deelnemen aan de activiteiten van Jong Voka Oost-Vlaanderen!

Jong Voka verenigt, versterkt en verdedigt jonge ondernemers, intrapreneurs en freelancers. Op jaarbasis organiseren we een 20-tal laagdrempelige events waarop je steeds welkom bent. We luisteren naar jouw belangen en bieden workshops aan die je aanvullend op jouw Bryo traject kunt volgen. 

Interesse?

Download het volledige programma via de Voka webpagina of boek meteen een intake in met één van onze Bryo-coördinatoren via de link.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 500
Organisator
Voka

Praktisch

Date
Tijdstip
13.00 - 13.00 uur
Locatie

Voka Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen Lammerstraat 18 9000 Gent

Locatie

Adres

Voka Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen Lammerstraat 18 9000 Gent