Time out - wie pakt de beker in 2023?

Krrrrrrrt! Time-Out! Het spel wordt stilgelegd en je krijgt de tijd om met je team even op adem te komen en de strategie te bepalen: wie pakt de beker in 2023?

Dit event is afgelopen

Wat kunnen ondernemers leren van innovatie in de sport?

Tijdens het Voka Time-Out event willen we 200 ondernemers en sportievelingen inspireren over innovaties in de topsport. Verschillende toppers uit de sportwereld getuigen over hun ondernemersavontuur. Ondertussen dagen we alle teams uit om de beker te pakken tijdens de Company Cup! Dit jaar kan dat niet enkel fysiek, maar kan je in groepjes van zes ook virtueel de strijd aangaan met andere teams.

Onderneem zoals in de sportwereld, en leer van de innovaties in de sport.

Wat mag je verwachten?

  1. Company Cup
    Wil jij met 6 enthousiastelingen het opnieuw tegen andere Teams opnemen, en strijden om onze Company Cup? Naast eeuwige roem natuurlijk!
  2. VR Battle
    NIEUW: Niet alleen fysiek kan je andere teams uitdagen, maar ook virtueel!
  3. Topsprekers
    Als ondernemer valt er veel te leren van topsporters. In deze editie zetten we de innovatie in de sportwereld in de schijnwerpers.

Sprekers

 

Jochim Aerts, CEO Belgian Cycling Factory

Ridley werd opgericht in 1997. Sinds de oprichting strijdt de grootste Belgische fietsenfabrikant aan het front op vlak van productinnovaties. De eerste vernieuwende ontwikkeling was het conisch balhoofd, dat in 2001 werd geïntroduceerd op de Ridley Damocles. Deze ontwikkeling werd nadien de standaard in de fietsindustrie. Sindsdien blijft Ridley technologisch verbazen met aerodynamische racefietsen en gravelfietsen.

www.cyclingfactory.be

 

Nico Bertels, Bernico Boating International

Nico Bertels is naast gewezen waterskikampioen, botenbouwer, racepiloot tevens de oprichter van Bernico Racing International. Klanten vanover heel de wereld weten de weg te vinden naar Klein-Willebroek, om hun boot volledig naar wens te ontwikkelen. Zo bouwde Bernico recent de snelste hybride RIB-boot voor freestyle skiër en influencer Jon Olsson.

bernico.be

 

Yannick Euvrard, Koninklijke Belgische Voetbalbond

Yannick Euvrard combineert zijn passie voor voetbal met ervaring in data-analyse. Als Data Analytics Lead bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond zorgt hij met het Data Analytics Department dat de coaching staff beschikt over data om de juiste beslissingen te nemen. 

www.rbfa.be

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 60 (excl. btw)
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Koninklijke Lierse Sportkring Lispersteenweg 237 2500 Lier