Future Forward - ontdek de digitale toekomst van jouw bedrijf

Dompel je onder in de wereld van digitalisatie, ga naar huis met nieuwe inzichten dankzij de inspirerende keynote van Peter Bertels en laat je inspireren op één van de vele workshops.

Dit event is afgelopen

Laat je inspireren en charmeren door de wijze woorden van onze keynote speaker Peter Bertels. Wie is Peter zeg je? Peter is oprichter van Norsu. Met als motto “Groeien door innovatie” helpt Peter bedrijven om concreet aan de slag te gaan met digitalisatie innovatie. Peter stimuleert je creativiteit en hij geeft de technieken en de moed mee die nodig is om innovatie daadwerkelijk in de praktijk om te zetten. In zijn keynote heeft hij het o.a. over de digitale technologieën van vandaag en hoe deze inzetbaar zijn in jouw bedrijf opdat ook jouw bedrijf helemaal klaar is voor de toekomst.

Daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen aan enkele inspirerende workshops waarbij je in interactie met experts in hun vakgebied kan sparren over volgende topics:

Workshop ‘Online Marketing’

Tijdens deze inspirerende workshop geeft online marketing guru Sam Diericx, zaakvoerder van Kingsberry Digital Agency, je de nodige handvaten om jouw online aanwezigheid optimaal te benutten en hoe correct gebruik van online data voor jou kunnen werken. Ontvang jij dus graag concrete tips en tricks om via digitale marketing de juiste klanten naar jouw bedrijf te leiden en van een potentiële klant een klant te maken? Kies dan zeker voor deze workshop!

Workshop 'Strategisch inzetten op digitalisering'– Ontdek je mogelijkheden door inspirerende voorbeelden en subsidiemogelijkheden:

Er bestaan veel mogelijkheden om je huidige processen te digitaliseren. Maar hoe kan je dit strategisch inzetten? Om niet alleen tijd, geld en andere kosten te besparen, maar op termijn zelfs te gaan naar nieuwe diensten, producten, business modellen die je kan aanbieden naar je (nieuwe) klanten? Nieuwe technologieën zoals AI, IoT, XR, Robotica, …. worden toegankelijker om in te zetten in ieder bedrijf. Aan de hand van concrete voorbeelden inspireert VLAIO bedrijfsadviseur Anke Albregts je om die stap te zetten. Je krijgt ook een overzicht van het subsidielandschap en de mogelijkheden die VLAIO en haar vele partners bieden om jouw digitaliseringsplannen te concretiseren en te realiseren.

Workshop ‘Innovatie door digitalisatie’:

Ben jij al helemaal me met wat digitalisatie voor jou kan betekenen maar word je graag uitgedaagd om de volgende stap te nemen? Of ben je juist nog zoekende en weet je niet op welke manier digitalisatie jou kan helpen in je bedrijfsvoering? Door gebruikt te maken van concepten zoals design thinking, vernieuwende businessmodellen en customer development zorgt Peter Bertels ervoor dat je met nieuwe en bruikbare inzichten naar huis gaat!

Tijdens de netwerkmomenten wordt voor jullie het ‘immersive lab’ van Technopoilis open gesteld. Maak kennis met de nieuwste technologieën en mogelijkheden van AR/AI en ga in gesprek met experts. Bekijk samen hoe deze toepassingen deel kunnen uitmaken van jouw digitale toekomst. 

PROGRAMMA

  • 17u30 Netwerkmoment met hapje en drankje, je krijgt de kans om nieuwe technologieën van dichtbij te ervaren (AR/VR)
  • 19u00 Workshops (te kiezen uit bovenstaande)
  • 20u00 Keynote Peter Bertels
  • 21u00 Netwerkmoment met mogelijkheid om met alle sprekers in gesprek te gaan
  • 22u00 Einde

Partnership met Wolters Kluwer / Adsolut: software voor kmo-beheer 

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 75
Organisator
UNIZO
Initiatief

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Technopolis Technologielaan 1 2800 Mechelen