Innovatiefora

Bij de INNOVATIEFORA gaat het over kennis maken met innovaties die bestaan én hun nut al bewezen hebben en die ook effectief toepassen. Het gaat over oplossingen en concrete toepassingen met een reële meerwaarde voor je eigen bedrijf.

Via de combinatie van info & ervaringsuitwisseling met collega’s en met experts van een kenniscentrum (5 sessies) en een persoonlijk begeleidingstraject (via de experts van het kenniscentrum) helpt UNIZO jou op weg rond verschillende thema’s: retail (i.s.m. PXL), zorg (i.s.m. Thomas More), voeding (i.s.m. Flanders Food), logistiek (i.s.m. VIL), energie (i.s.m. Volta & VITO), digitalisering (i.s.m. IMEC) en HR

Voor wie?

De primaire doelgroep zijn ondernemers die meer te weten willen komen over het potentieel van nieuwe technologieën voor hun onderneming en op zoek zijn naar duidelijkheid omtrent hoe deze technologieën hen vandaag en in de toekomst kunnen ondersteunen.

Wat kan je verwachten?

De innovaties die tijdens de INNOVATIEFORA aan bod komen, bestaan al en hebben hun succes bewezen. Het zijn geen hightech oplossingen, maar concrete toepassingen met een grote meerwaarde voor jouw bedrijf. UNIZO biedt jou een unieke kans om op zoek te gaan naar de innovatie(s) die jouw onderneming een boost kan geven. 

Doelstelling is om de deelnemers kennis te laten maken met specifieke technologieën en dit op een laagdrempelige manier. Via use-cases en praktijkvoorbeelden wordt inzicht verkregen in de toekomstmogelijkheden. 

Via de aansluitende individuele begeleiding, samen met de experts van het betrokken kenniscentrum, wordt gekeken om de aangereikte oplossingen effectief in je bedrijf op te starten.

Hoe pakken we dit aan?

Het betreft een lerend netwerk van 15 uur gespreid over 5 sessies met een gemiddelde duur van 3 uur. Elke sessie wordt begeleid door een vaste coach (van het kenniscentrum) die de groepsdynamiek en het leertraject bewaakt.

Naast groepssessies is voorzien in individuele begeleiding op maat van het profiel van de ondernemer met het doel de nieuwe technologie/kennis te implementeren. Door de noden en context van de ondernemers beter te leren kennen kan de coach beter en gerichter tips en informatie aanreiken die de ondernemers verder helpen in zijn digitale ontwikkeling.

Kostprijs
€ 640 per deelnemer
Partner
UNIZO