Escape Room Teambuilding - Cybersecurity

Een unieke en leuke teambuilding organiseren? En tegelijk ook jouw medewerkers sensibiliseren rond het thema cybersecurity? Dan is de mobiele Security Escape Room echt iets voor jouw organisatie!

Dit event is afgelopen

Voor een robuuste aanpak van cyberbeveiliging is het van cruciaal belang dat al je werknemers betrokken en cyberbewust zijn. Voka wil daarom zorgen voor een memorabele awareness sessie met focusonderwerpen voor elke specifieke doelgroep.

Wat kan je verwachten?

De deelnemers komen tijdens het spel voor keuzes te staan die ze ook kunnen tegenkomen op de werkvloer, of als ze van thuis uit werken.

In de cyberaanvallen zitten verschillende onderwerpen van cyberbewustzijn verwerkt zoals het herkennen van phishing mails, onbekende usb-sticks, social engineering, te betalen ransomware losgeld en andere malware. Als de deelnemers het hoofd koel houden kunnen ze uiteindelijk de code kraken van de Escape Truck.

Deze uiterst leerzame teambuilding is op maat van de deelnemersgroepen en ligt in lijn met onze security awareness trajecten.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Diverse beveiligingsrisico's komen aan bod
  • Leersessie aangepast aan deelnemersgroep
  • Superspannend en tussen het werk door (wij komen tot op de industriezone De Kluis in Hoogstraten

Doel

Het uiteindelijke doel is om alle deelnemers van het spel bewust te maken van digitale gevaren en cybercriminaliteit - maar dan wel op een onvergetelijke manier!

Voor wie?

  • Iedereen.
  • Geen voorkennis vereist. De nabespreking wordt aangepast aan de voorkennis van de groep. 

Reserveer je tijdslot & schrijf je team in

Je schrijft je in per team. (4 tot 8 pers. per team). 

  • Stap 1: Bekijk & Reserveer een tijdslot 
  • Stap 2: Na reservatie & van zodra je team samengesteld is, kan je via de inschrijven knop al je teamleden inschrijven. 
Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 50 (excl. btw) per persoon. (elk 5de teamlid speelt gratis)
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Industriezone De Kluis 2320 Hoogstraten