Circulair bouwen aan jouw IdeE

Circulair bouwen biedt heel wat kansen voor innovatieve bouwondernemingen. Meerwaarde kan gecreëerd worden via intellectuele eigendomsbescherming. In deze workshop wordt ingegaan op wat de mogelijkheden zijn en worden ervaring gedeeld met getuigenissen uit de praktijk. Ten slotte is er mogelijkheid tot vraagstelling en uitwisseling.

Dit event is afgelopen

Intellectuele eigendomsbescherming is in onze huidige innovatie-maatschappij niet meer weg te denken, maaar is dat ook zo bij circulair bouwen?

De octrooicel van Buildwise organiseert samen met CAPE IP law een workshop rond dit thema. Tijdens de workshop worden verschillende mogelijkheden van intellectuele eigendomsbescherming overlopen.

In een eerste deel gaat de aandacht naar Octrooien en bedrijfsgeheimen, in een tweede deel gaan we dieper in op merk- en modelbescherming. 

Deze meer theoretische delen worden aangevuld met getuigenissen uit de praktijk: Staenis & Orbix. Hoe spelen beide ondernemingen in op de uitdaging van circulair bouwen en hoe heeft men dit vertaald naar IE-bescherming.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Buildwise i.s.m. CAPE IP law

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Buildwise Kleine Kloosterstraat 23 1932 Sint-Stevens-Woluwe