Bryo Opleiding Vlaams-Brabant - Bouw je marketinggroeiplan in 3 dagen

Dat marketing belangrijk is voor de groei van je bedrijf, is geen geheim. Toch is het vandaag niet eenvoudig om een concreet en efficiënt marketinggroeiplan op te stellen. Zo moet je je weg zien te vinden in het kluwen aan kanalen, en lijken de mogelijkheden om aan lead generation te doen eindeloos. Dus waar start je? En hoe bouw je een efficiënte funnel op die potentiële klanten converteert? Hoe kan je het eenvoudigst leads genereren, en vooral: hoe volg je ze – liefst automatisch – op? Je komt het allemaal te weten tijdens dit 3-delig kortlopend traject!

Dit event is afgelopen

In 3 sessies ontdek je hoe je een marketinggroeiplan opstelt, welke kanalen je het best inzet, hoe je jouw funnel vormgeeft, en vooral: hoe je potentiële klanten gemakkelijker converteert.

Programma

  • Sessie 1: Hoe stel je een concreet marketingplan op voor jouw specifieke noden en doelstellingen, en welke kanalen zet je het best in?
  • Sessie 2: Hoe stel je een marketing- en salesfunnel op die écht converteert en met de kanalen die werken voor jouw bedrijf?
  • Sessie 3: Hoe doe je aan lead generation in een online wereld en hoe kan je je leads nadien op een automatische manier opvolgen?

Trainer

Hannelore Verheyen is CEO en founder van Boostways Coaching. Na een carrière in het bedrijfsleven als Digital Director bij o.a. Proximus en L’Oréal, richtte ze haar eigen bedrijf op met één doel: ambitieuze ondernemers helpen om hun bedrijf te doen groeien d.m.v. een sterke marketingstrategie en online zichtbaarheid. Met haar ervaring als docent aan de UCLL is Hannelore de persoon bij uitstek om jou op een interactieve manier mee te nemen in de wereld van marketing en online zichtbaarheid.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
75 euro (excl. btw) - voor startende ondernemers
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant, kantoor Vilvoorde Medialaan 26 1800 Vilvoorde