Bootcamp: Innovatieve Arbeidsorganisatie (Antwerpen)

Werken met ‘goesting’ in een wendbare organisatie. Wil je bouwen aan een organisatie die wendbaar is? Die flexibel kan reageren op noden van cliënten en hun omgeving? Die meebeweegt met de maatschappelijke context?

Dit event is afgelopen

Wil je bouwen aan een organisatie die wendbaar is? Die flexibel kan reageren op noden van cliënten en hun omgeving? Die meebeweegt met de maatschappelijke context? Waar het werk werkbaar georganiseerd is zodat medewerkers er werken met  “goesting” en eigenaarschap opnemen. Uiteraard wil je dit doen met medewerkers die daar veel goesting voor hebben en binnen een organisatiestructuur die hen toelaat maximaal verantwoordelijkheid op te nemen.  

Deze bootcamp wil je onderdompelen in alle aspecten van innovatieve arbeidsorganisatie, wil je bewuster maken van de wederzijdse beïnvloeding van structuur en cultuur en de impact ervan op werkbaar werk. Hierna zal je een beter beeld hebben van  van de mogelijkheden en nodige inspanningen om van een IAO traject binnen je organisatie een succes te maken. Als jouw organisatie gelooft dat visie en organisatieontwikkeling een participatief proces moet zijn, dan ben jij onze ideale kandidaat voor dit bootcamp! 

Waar en wanneer vindt het bootcamp plaats? 

Het bootcamp gaat van start in Antwerpen, in de directe omgeving van het station: 

De eerste sessie van 25/10 is een hele dag, de andere sessies zijn in de voormiddag.

  • Dinsdag 25/10 van 09u30 tot 17u00 
  • Dinsdag 22/11 van 09u30 tot 13u00 
  • Dinsdag 20/12 van 09u30 tot 13u00 
  • Dinsdag 24/01 van 09u30 tot 13u00 
Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 500,00
Organisator
Verso i.s.m. Groep Maatwerk, Herwin, Sociare, SOM, Vlaams Welzijnsverbond, Zorggezind en Zorgnet-Icuro

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Multiburo Antwerpen De Keyserlei 58-60 2018 Antwerpen