AI-Bootcamp: Bouw zelf jouw eigen GPT!

Heb je ooit ChatGPT gebruikt en ben je verwonderd over de intelligentie en veelzijdigheid ervan? Stel je nu voor dat je een vergelijkbare AI-gestuurde tool kunt creëren, volledig afgestemd op jouw bedrijf. Dat is wat wij je bieden met de “AI-bootcamp: Bouw jouw Eigen GPT”.

Dit event is afgelopen

Tijdens deze bootcamp ontdek je hoe je een tool zoals ChatGPT kunt aanpassen en toepassen voor jouw specifieke bedrijfsdoelen. Of het nu gaat om het automatiseren van klantenservice, het genereren van inhoud voor marketing, het analyseren van data, of het verbeteren van operationele processen, je leert hoe je een GPT-model kunt ontwerpen dat past bij jouw unieke behoeften. Sterker nog, je hoeft zelf over geen specifieke IT-kennis te beschikken om dit te bouwen. 

Wat kan je verwachten?

Sessie 1: Bedenken
In deze sessie verkennen we de basisprincipes van GPTs en hoe ze kunnen worden aangepast aan jouw specifieke bedrijfsbehoeften. We behandelen praktische toepassingen in verschillende domeinen zoals marketing, HR, innovatie en operations. Je leert hoe GPTs gebruikt kunnen worden voor taken als gegevensanalyse, het genereren van content, en zelfs het automatiseren van klantenservice.

Sessie 2: Bouwen
In de tweede sessie duiken we dieper in de technische aspecten van het creëren van een GPT. We demonstreren hoe je met eenvoudige instructies en kennisinput uw eigen GPT-variant kunt ontwikkelen. Deze sessie is interactief en geeft je  de kans om te experimenteren met het bouwen van een prototype GPT voor hun bedrijf.

Sessie 3: Implementeren
De laatste sessie richt zich op de implementatie van uw op maat gemaakte GPT binnen jouw organisatie. We bespreken strategieën voor integratie, het meten van effectiviteit en het doorvoeren van verbeteringen. Je krijgt praktische tips en advies om jouw GPT naadloos in te zetten voor bedrijfsdoeleinden. 

Outcome

  • Ontwikkelen van een op maat gemaakte AI-Assistent.
  • Automatisering van bedrijfsprocessen.
  • Verbeterde data-analyse en besluitvorming.
  • Innovatieve interacties.
  • Geen afhankelijkheid van externe IT-diensten.

Voor wie?

Deze workshop is ideaal voor professionals in marketing, HR, innovatie, operations en andere sectoren die geïnteresseerd zijn in het benutten van AI-technologie voor bedrijfsgroei en efficiëntie. Geen IT-kennis vereist!

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
550 euro (excl. btw)
Organisator
Voka
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

NTB NTB 2800 Mechelen