eenzame fietser op een brug

De Vlaamse Kredietbemiddelaar

Wat doet de Vlaamse Kredietbemiddelaar?

De Vlaamse Kredietbemiddelaar helpt je als ondernemer bij het zoeken naar een oplossing van je specifiek financieringsprobleem. In alle vertrouwen. Doel is het vinden van een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is.

We nemen steeds een neutrale positie in. We kunnen geen dwingende kracht uitoefenen op de bank en kunnen ons niet verzetten tegen haar beslissingen. We spannen ons wel in om de bank te overtuigen van de ernst en de haalbaarheid van het project. Zo willen we het dossier in een positieve richting sturen.

  • Wij helpen je je kredietaanvraag te verbeteren door de sterke punten in je dossier te benadrukken. Ook zoeken wij naar elementen die een nieuwe wending aan je dossier kunnen geven.
  • Wij helpen je de dialoog met je bank te herstellen.
  • Wij reiken je alternatieve financieringsmogelijkheden en publieke maatregelen aan.

De Vlaamse Kredietbemiddelaar bestaat uit een team dat gespecialiseerd is in kredieten naar ondernemingen. De leden van dit team hebben ruime praktische en technische kennis van de diverse soorten financieringsinstrumenten, zowel private als overheidsinitiatieven. Zij analyseren op een kritische wijze je dossier en benaderen het vanuit diverse invalshoeken met de bedoeling om proactief creatieve oplossingen voor te stellen.

Indien er nog geen contact was met je bank en je zoekt algemene informatie over ondernemerskredieten en/of financieringsadvies op maat, dan verwijzen wij je graag door naar een VLAIO-bedrijfsadviseur. Je kan hen bereiken via het nummer 0800 20 555 of via het contactformulier.

Heeft deze informatie je geholpen?
Gelieve aan te geven waarom niet: