#industriepartnerschap: meet & peek

Het doel is om de deelnemers aan inzicht te verschaffen in de verschillende goede praktijken van bij de bezochte bedrijven. Het maakt de haalbaarheid van de realisaties concreet een haalbaar.

Voor wie?

Dit initiatief staat open voor alle bedrijven. Het richt zich zowel op de bedrijven die zich aan het oriënteren zijn, als de bedrijven die werken richting concrete actie en realisatie van stappen en vervolgtrajecten. Het zelf zien en ervaren van getuigenissen en realisaties van toonaangevende bedrijven (in de verschillende thema’s) maak werkt motiverend en zet aan tot het nemen van vervolgacties op elk van de maturiteitsniveaus.

Thema’s: Circulaire Economie, Industrie 4.0

Wat kan je verwachten?

Je krijgt inzicht in een samenhangend geheel van goede praktijken. 

Hoe pakken we dit aan?

De meet en peek zijn opgezet als een eendaags bedrijfsbezoek waarbij één of twee bedrijven (op locatie) bezocht wordend. We voorzien een duidelijke focus.

#industriepartnerschap #sterkondernemen

17 Vlaamse innovatiepartners slaan de handen in elkaar, onder leiding van Agoria en Sirris. Met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen bieden ze een geïntegreerde dienstverlening aan om groei en innovatie in de Vlaamse industrie te stimuleren.

Dankzij de individuele en collectieve diensten van het industriepartnerschap kan je als Vlaams bedrijf rekenen op een schat aan expertise en jarenlange ervaring om jouw technologische innovatie op te drijven in de 3 volgende thema’s : Digitalisering, Duurzaamheid & Industrie 4.0.

Agoria - Centexbel - VIGC