#industriepartnerschap: individual coaching

Bedrijfsindividuele coaching wapent de organisatie om concrete innovaties zelf te realiseren. Een bedrijf een Proof of Concept (PoC) helpen bedenken kan zo’n coaching traject zijn. Ook het begeleiden naar een validatiemethode en aanpak om waarde te creëren met nieuwe technologie, nieuwe verdienmodellen,… kan hierin passen.

Voor wie?

Bedrijven die zich willen laten begeleiden in het implementeren van een technische oplossing en hierbij zich een op een willen laten begeleiden.

Thema’s: AI, Digitalisering, Digital Products and Services, Circulaire Economie, Industrie 4.0, Klimaat en Energie

Wat kan je verwachten?

Het einddoel is dat het bedrijf de uitvoering van de PoC of validatie zelfstanding kan uitvoeren, al dan niet met steun vanuit de reguliere kaders. Bedrijven die aan dit traject deelnemen moeten sterk gemotiveerd zijn en een duidelijk plan hebben.

Hoe pakken we dit aan?

De individuele coaching is opgebouwd rond drie dagen bedrijfsindividuele begeleiding die over een die over maximaal een jaar verspreid zijn. Er worden typisch meerdere personen/functies binnen één bedrijf betrokken bij deze coaching.

#industriepartnerschap #sterkondernemen

17 Vlaamse innovatiepartners slaan de handen in elkaar, onder leiding van Agoria en Sirris. Met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen bieden ze een geïntegreerde dienstverlening aan om groei en innovatie in de Vlaamse industrie te stimuleren.

Dankzij de individuele en collectieve diensten van het industriepartnerschap kan je als Vlaams bedrijf rekenen op een schat aan expertise en jarenlange ervaring om jouw technologische innovatie op te drijven in de 3 volgende thema’s : Digitalisering, Duurzaamheid & Industrie 4.0.

Partner
BIL,
Fevia,
Flanders' Food,
imec.istart,
Sirris,
VITO,
Wood.be