Sfeerfoto op bedrijventerrein in Tienen

Op zoek naar een geschikte bedrijfslocatie?

Businesscenters in jouw regio

Indien je op zoek bent naar een professionele werklocatie voor jouw (startend) bedrijf, bestaan er in Vlaanderen verschillende formules van businesscenters en bedrijfsverzamelgebouwen. Sommige businesscenters en bedrijfsverzamelgebouwen beschikken, behalve over individuele kantoor-, opslag- en productieruimten, ook over gemeenschappelijke ruimten of bieden faciliteiten aan, zoals een onthaalfunctie, IT-ondersteuning, managementondersteuning, …

Een aantal van deze gebouwen zijn louter bestemd voor innovatie- en researchgerichte bedrijven.

Wij hebben een overzicht gemaakt van de voornaamste businesscenters in elke provincie, met de vermelding van enkele onderscheidende kenmerken en vestigingsvoorwaarden. Elke brochure bevat ook een overzichtskaart welke toelaat snel de businesscenters in je regio terug te vinden. Als je van oordeel bent dat een bepaald businesscenter in dit overzicht zou moeten opgenomen worden of dat informatie best wordt aangepast, kan je deze gegevens hier invullen.

  Wat als je geen geschikte bedrijfslocatie hebt gevonden?

  We kunnen niet waarborgen dat alle beschikbare businesscenters zijn opgenomen. Indien je geen geschikte bedrijfslocatie vindt, kan je contact opnemen met:

  • het lokaal bestuur van de stad of gemeente waar je je wilt vestigen
  • Agentschap Innoveren & Ondernemen: bel gratis ons contactcenter op 0800 20 555
  Heeft deze informatie je geholpen?
  Gelieve aan te geven waarom niet: