Secure Code Warrior leert je veilig en juist coderen

'Omring je met de juiste mensen' zegt CTO Matias Madou. VLAIO bedrijfsadviseur Katelijne Strubbe hielp het bedrijf financiering te vinden voor verdere groei. Ook toe aan begeleiding op maat?
 

In december 2019 haalde dit groeibedrijf wereldwijd de pers met het nieuws dat hun tweede kapitaalronde maar liefst 47,6 miljoen dollar had opgeleverd, proficiat! 

 
Matias Madou

Katelijne was echt een experte in wat ze deed. Ze heeft me heel snel en heel efficiënt geholpen met steunaanvragen. 

Matias Madou
Co-Founder en CTO Secure Code Warrior

Een game om juist te leren coderen

Tijdens het programmeren sluipen er makkelijk fouten in de code. Daardoor wordt al eens gevoelige bedrijfsdata gelekt op het internet.

Secure Code Warrior biedt een online trainingsplatform aan voor software ontwikkelaars. Dankzij de interactieve modules, real-time controle en vele spelelementen kunnen programmeurs op eigen tempo hun codeervaardigheden versterken. Bedrijven kunnen zo sneller en veiliger applicaties ontwikkelen. 

Matias Madou klopte aan bij VLAIO met de vraag 'is er financiële steun voor mij mogelijk?' Samen met VLAIO bedrijfsadviseur Katelijne Strubbe bracht hij in kaart welke uitdagingen hij als groeiende kmo had, en welke steunmaatregelen hiervoor beschikbaar waren. 

Secure Code Warrior

Ik heb hen begeleid om steun ook effectief binnen te halen. Dit was heel cruciaal, want daardoor is het R&D centrum van Secure Code Warrior gevestigd in Brugge, en niet in Sydney.

Katelijne Strubbe
Katelijne Strubbe
VLAIO bedrijfsadviseur

Ondernemen doe je niet alleen. Ook toe aan begeleiding op maat?

Wil je jouw idee aftoetsen?

Je plannen bespreken met één van onze adviseurs? Vul dan hieronder je contactgegevens en een korte omschrijving van je vraag in. Zo kunnen we je zo goed mogelijk helpen. Wij contacteren je snel. Contacteer ons via www.vlaio.be/afspraak.

Wil je je laten begeleiden door een expert?

VLAIO werkt samen met heel wat partners die je toegang tot de juiste netwerken kunnen geven maar ook advies, coaching en begeleiding bieden. Hier vind je al onze initiatieven voor starters.

Wil je een eigen zaak starten?

Hier vind je de stappen die je best volgt. Maar ook geven we je een overzicht van aandachtspunten bij de opstart van jouw onderneming. Ook komen er wat formaliteiten bij kijken. Ontdek hier al ons advies voor starters.