JuuNoo ontwikkelde een herbruikbaar wandensysteem met steun van VLAIO

Hoe kan VLAIO je helpen bij de realisatie van jouw ondernemersplannen? JuuNoo deed beroep op bedrijfsadviseur Tine Demoor om het ondernemingsplan op punt te stellen en een overtuigend subsidiedossier voor onderzoek en ontwikkeling in te dienen. Een herbruikbaar wandensysteem voor de bouw zag het levenslicht.

Juunoo nam midden 2019 deel aan een #FINMIX  panel 

Chris Van de Voorde legt uit: "Op het moment dat ik met JuuNoo een kapitaalronde wilde aanvatten, adviseerde Tine me het FINMIX traject aan en zo ontmoette ik Iris Detavernier. Zij challengde me enorm om tegen een bepaalde deadline een goed onderbouwd business en financieel plan op te leveren. 

Streng maar eerlijk én goed onderbouwd gaf ze feedback. Een enorme meerwaarde: beslagen op het ijs kom je veel professioneler over bij de financierders. Het pitchen voor de FINMIX experten was de ideale proefsessie. Een dry run als het ware voor mijn gesprekken met investeerders. 

Tijdens die gesprekken hoorde ik meermaals dat ik een heel goed uitgewerkt businessplan had.  Bovendien kreeg ik waardevolle feedback van o.a. de bank, PMV/z en andere financieringspartners waardoor ik veel sterker mijn onderhandelingen heb kunnen voeren met de investeerders. De FINMIX experten brachten me tenslotte in contact met heel wat interessante partijen (o.a. investeerders), waardoor ik gerichter de juiste partijen benaderd heb. Het feit dat ik dan de bevindingen van de experten op papier kon voorleggen was een enorme troef. De investeerders met wie je praat hebben meteen een duidelijk zicht op hoe de andere financieringsinstanties in Vlaanderen je project beoordelen en bovendien kon ik zelf al aangeven welke stappen ik ondernomen had op basis van de feedback van de FINMIX experten. Zoiets wekt vertrouwen bij je gesprekspartners."

 

Ook nood aan een verhelderende kijk op jouw financieringsmogelijkheden?

FINMIX biedt je de mogelijkheid om je plan voor te stellen aan een panel van financieringsexperten. Zij beoordelen je business- en financieel plan en adviseren je over de meest aangewezen financieringsmix. Schrijf je in voor één van onze FINMIXdagen.

 

Begeleiding door een VLAIO bedrijfsadviseur

JuuNoo werd begeleid door:

Subsidies vanuit VLAIO

JuuNoo krijgt steun via: