Heatsail verwarmt en verlicht jouw outdoor momenten

Philip Dubois en Luc Teblick van Heatsail innoveren met outdoor verwarming. VLAIO bedrijfsadviseur Hendrik Baudrez gaf de kmo advies en begeleiding om hun luxeproduct te versterken. Ook toe aan begeleiding op maat? Maak een afspraak op www.vlaio.be/afspraak.
Luc Teblick
Wij proberen het mensen zo aangenaam mogelijk te maken buiten, of dat nu in de zomer of in de winter is. Dat is ons doel.
Luc Teblick
Mede-oprichter Heatsail

In 2011 richtten ondernemers Philip Dubois en Luc Teblick Heatsail op om sterke producten te ontwikkelen voor warme en verlichte outdoor momenten. Zo kun je zowel in de zomer als in de winter 's avonds genieten van een lang gesprek in buitenlucht. 

Ondermeer de DOME, LEAF en BEEM zitten in hun productgamma, stuk voor stuk prachtige outdoor designverlichting mét verwarmingselement voor je tuin of terras.

Het sociaal engagement dat we hebben vinden we echt heel belangrijk. We horen bij onze partners en bij de klanten dat ze het echt appreciëren dat wij dit sociale engagement aangegaan zijn en zullen blijven aangaan.
Philip Dubois
Philip Dubois
Mede-oprichter Heatsail
DOME van Heatsail
Hendrik Baudrez
Heatsail maakt een luxeproduct voor een luxesegment. Maar ze doen dat vanuit Vlaanderen, dat is dus een Vlaamse makelij. Daarenboven wordt het gemaakt met de sociale werkplek van De Brug.
Hendrik Baudrez
VLAIO bedrijfsadviseur

Ondernemen doe je niet alleen. Ook toe aan begeleiding op maat?

Wil je jouw idee aftoetsen?

Je plannen bespreken met één van onze adviseurs? Vul dan hieronder je contactgegevens en een korte omschrijving van je vraag in. Zo kunnen we je zo goed mogelijk helpen. Wij contacteren je snel. Contacteer ons via www.vlaio.be/afspraak.

Wil je je laten begeleiden door een expert?

VLAIO werkt samen met heel wat partners die advies, coaching en begeleiding bieden aan ambitieuze Vlaamse ondernemers. Hier vind je een overzicht van overheidssteun voor innovatie.