Nieuw: schrijf je in voor de corona-update voor bedrijven

Publicatiedatum
Je kan vanaf heden VLAIO nieuwsflashes ontvangen met het allerlaatste nieuws over de coronacrisis en de coronamaatregelen voor bedrijven.
vliegtuig met 'stay at home' staart

VLAIO houdt je up-to-date

De coronacrisis is voor ondernemers in Vlaanderen een bijzonder moeilijke periode. Om hen zoveel als mogelijk bij te staan, te ondersteunen en zware financiële problemen te voorkomen, nemen verschillende overheden en instanties extra maatregelen. Voor de meest recente informatie over de belangrijkste Vlaamse en federale coronamaatregelen voor bedrijven, check je www.vlaio.be/corona. We geven hier een overzicht weer volgens de laatste stand van zaken.

Krijg je dit nieuws liever rechtstreeks in je inbox? Schrijf je hier in om de corona nieuwsflashes voor bedrijven te ontvangen. Je kan op elk moment terug uitschrijven, indien gewenst.

Schrijf je meteen ook in voor onze andere nieuwsbrieven en nieuwsflashes

Blijf je ook graag op de hoogte van VLAIO nieuws, subsidies, tips en events? Wil je starten, alles weten over ondernemen of heb je eerder interesse in innovatie?

De VLAIO nieuwsbrief wil aansluiten bij jouw interesses. Je kan kiezen welke thema's jouw voorkeur genieten en krijg je aangepast nieuws. Wanneer je via de blauwe knop hieronder jouw voorkeuren update, krijg je deze opties:

  • Ondernemen: je krijgt ons brede, algemene nieuws waarin alle VLAIO topics aan bod komen;
  • Innoveren: jouw voorkeur gaat uit naar het VLAIO innovatienieuws;
  • Starten met een zaak: je ontvangt nieuws voor startende ondernemers;
  • VLAIO events: we sturen je een overzicht van alle komende VLAIO events.
  • Corona update bedrijven: we sturen je het allerlaatste nieuws over de coronacrisis en de coronamaatregelen voor bedrijven.

Welke nieuws wil jij regelmatig van ons krijgen rechtstreeks in je inbox?

Laat het ons snel weten door hier te klikken. Nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Ook dat kan je via deze link snel even doen. (aangeraden :-))

Het VLAIO communicatieteam