Kom naar de infosessie over de nieuwe PIO-oproep

Publicatiedatum

Wil je als Vlaamse publieke organisatie via overheidsopdrachten een innovatieve oplossing laten ontwikkelen en valideren? Dan ben je bij het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) aan het juiste adres. We bieden je graag begeleiding en cofinanciering. Interesse? Zet dan alvast 3 september in je agenda, dan organiseren we een infosessie over onze nieuwe oproep. 

De werking van PIO

PIO biedt je als Vlaamse publieke organisatie de kans om via een overheidsopdracht innovatieve oplossingen te laten ontwikkelen en te laten valideren. Deze oplossingen bieden een antwoord op de problemen of uitdagingen die zich in jouw publieke organisatie stellen. Op dit ogenblik begeleidt PIO meer dan 100 innovatieve overheidsprojecten en werkt samen met meer dan 50 innoverende overheidsorganisaties.

De PIO-oproep

Om jouw oplossingen te laten ontwikkelen en valideren via een overheidsopdracht, begeleid en financieel ondersteund door PIO, moet je deelnemen aan een van de jaarlijkse PIO-oproepen. We lanceren een oproep in het voorjaar en een oproep in het najaar. Deze staan open voor alle thema's en domeinen. De volgende indiendatum is 10 oktober 2024.

Meer informatie

Meer weten? Kom dan naar onze infosessie op 3 september 2024. Zet de datum alvast in je agenda. Binnenkort volgt er meer info.

Delen: