Wat kan een extern adviseur voor je bedrijf betekenen?

Ondernemen wordt complexer. Verandering is een constante

Nieuwe fiscale en sociale maatregelen, aanpassingen in de milieuwetgeving, fusies en overnames, nieuwe verwachtingen van klanten en werknemers, de opkomst van e-commerce, de steeds evoluerende informatie- en communicatietechnologieën (ICT), wisselende trends, enz., maken dat alles in en rond je bedrijf voortdurend in beweging is.

Leren wordt een levenslange opdracht voor iedere ondernemer en zijn medewerkers. Het inschakelen van een externe adviseur kan een belangrijke hefboom zijn voor jou en je bedrijf.

De doorsnee kmo-bedrijfsleider in Vlaanderen niet snel geneigd een beroep te doen op externe adviseurs

Verschillende vragen en bedenkingen liggen aan de basis van deze aarzelende houding: wat mag ik van een externe adviseur verwachten en wat niet? Op welke gebieden kunnen zij mij helpen? Kan ik dit wel betalen? Hoe vind ik de juiste adviseur? Hoe werk ik het best samen met een adviseur? ... In onze brochure Werken met kmo-adviseurs geven wij een antwoord op de belangrijkste vragen.

 

Wist je dat wij ook tal van begeleidingsinitiatieven voor ambitieuze groeiers van partners ondersteunen? Ontdek het volledige aanbod.