Zitdag financiering & subsidies

Ben je op zoek naar financiering voor de start van jouw onderneming of een nieuw project of plan je bijkomende investeringen om je verdere groei te financieren? Wil je weten voor welke subsidies jouw project in aanmerking komt? Maak dan tijdens deze zitdag een afspraak met een expert en ontdek welke mogelijkheden de overheid je kan bieden.

Dit event is afgelopen

PMV financiert via verschillende financieringsformules beloftevolle ondernemingen van bij de prille start tot en met de groei en internationalisering. In functie van de behoeften en de levensfase van de onderneming heeft PMV verschillende types leningen of kan PMV investeren door de inbreng van kapitaal. Ook een combinatie van beide is mogelijk, naast het verlenen van een waarborg.
Om aan de specifieke financieringsnoden van zelfstandige ondernemers, starters, kleinere kmo’s en vrije beroepen met een goed businessplan tegemoet te komen, werd in 2016 PMV/z gelanceerd. PMV/z biedt deze doelgroep ‘standaardfinancieringsoplossingen op maat’ aan, in de vorm van achtergestelde leningen en waarborgen. De ondernemer kan met het PMV/z-aanbod zowel starten als groeien, al dan niet in combinatie met een cofinancier zoals een bank, een investeringsfonds of een Business Angel. Daarnaast kan PMV/z waarborgen verstrekken, waardoor een onderneming met onvoldoende zekerheden toch een banklening kan krijgen.

Agentschap Innoveren & Ondernemen is hét aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor alle ondernemers in Vlaanderen. Agentschap Innoveren & Ondernemen stimuleert en ondersteunt innovatie en ondernemerschap en draagt bij aan een gunstig ondernemersklimaat. De overheid heeft tal van steunmaatregelen gecreëerd om het bedrijfsleven te ondersteunen. Agentschap Innoveren & Ondernemen informeert elke ondernemer over deze subsidie- en financieringsmaatregelen van de overheid. Agentschap Innoveren & Ondernemen werkt samen met structurele partners om ondernemers in elke levensfase te informeren, adviseren, begeleiden, coachen of een netwerk te geven.

Tijdens de zitdag financiering en subsidies kan je een afspraak maken met Alex De Ridder van PMV en/of met Iris Detavernier van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

  • Alex De Ridder is reeds meer dan 10 jaar actief binnen PMV en kan aan de hand van uw concreet dossier en financieringsbehoefte de voor u geschikte financieringsformule(s) van PMV voorstellen.
     
  • Iris Detavernier werkt als accountmanager subsidies en financiering bij Agentschap Innoveren & Ondernemen en bekijkt voor welke steun- en/of financieringsmaatregelen je in aanmerking kan komen. Zij oriënteert je ook graag naar het beschikbare begeleidingsaanbod bij de partners van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Een persoonlijk gesprek met een expert neemt 30 minuten in beslag. Deelname is gratis, maar reservatie is verplicht.

Ben je geïnteresseerd in een gesprek? Geef dan op onderstaand inschrijvingsformulier aan welke vragen je graag stelt, met wie je een afspraak wenst en wat jouw beschikbaarheid is. We nemen naderhand contact met u$je op om het juiste tijdstip vast te leggen.

Voor een gesprek met PMV vragen we je een (summier) businessplan door te sturen.

Organisator
Agentschap Innoveren & Ondernemen i.s.m. PMV

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

VKC-Centexbel Etienne Sabbelaan 49 8500 Kortrijk