Webinar | Pakkende presentaties: zo maak je het helder en overtuigend.

Tijdens de webinar 'Pakkende presentaties' leer je hoe je moeiteloos met je publiek connecteert, hoe je je presentaties helder, overtuigend en enthousiast overbrengt en wat er nodig is om impact te realiseren.

Dit event is afgelopen

Een product of dienst aan de man of vrouw brengen? Een goed idee pitchen? Plannen of strategieën uit de doeken doen? Heel regelmatig doe je dat met behulp van een presentatie. Tijdens de webinar 'Pakkende presentaties' leer je hoe je moeiteloos met je publiek connecteert, hoe je je presentaties helder, overtuigend en enthousiast overbrengt en wat er nodig is om impact te realiseren.

Professioneel spreker & presentatiecoach Filip Muyllaert, diept technieken uit die jouw presentatie op vocaal, verbaal en visueel vlak op een hoger niveau brengen. En we weten allemaal dat hoe sterke communicatievaardigheden een belangrijke sleutel tot succes zijn.

Deelnemen?

Deze webinar, met Filip Muyllaert duurt 1 uur en bieden we aan voor 39,50 euro.Er is ruime mogelijkheid om jouw vragen te stellen aan Filip, tijdens de uitzending. Inschrijven kan via de website van GoToWebinar.

Opgelet: Ook als je niet inlogt tijdens de webinar, krijg je na afloop een mailtje met een private link naar de volledige opname, de presentatie en eventueel extra documentatie. De factuur volgt daarna automatisch. Wil je daarentegen -kosteloos- afzien van je inschrijving dan kan dit tot vlak voor de webinar.

Hoe haal je het meeste uit een webinar? Tips & tricks:

  • Zonder je een 10-tal minuten voor de start van de webinar af zodat je ongestoord kan inloggen en luisteren. Bij een eerste aanmelding word je gevraagd om (veilige) software te downloaden, accepteer deze vraag. De webinar wordt zo gestart.
  • Gebruik indien nodig een hoofdtelefoon om collega’s niet onnodig te storen
  • Voorzie een stabiele internet verbinding. Indien mogelijk met een kabel om storing te vermijden.
Deelnameprijs
€ 39,50
Organisator
Agentschap Innoveren & Ondernemen

Dit event is afgelopen