Webinar: Een mobiele gezondheidsapplicatie of wearables? Verhoog je kansen op financiering.

Heb je een idee voor een mobiele gezondheidstoepassing? Een app, of een wearable? Verbeter je hiermee de behandeling van de patiënt of verloopt de opvolging binnen het ziekenhuis efficiënter? Is jouw organisatie van plan om te investeren in mobiele gezondheidstoepassingen?

Dit event is afgelopen

Dan is dit webinar iets voor jou. Zorg ervoor dat je product erkend is en verhoogt je kansen op versnelde adoptie door de zorgverleners en patiënten. Misschien komt je toepassing zelfs in aanmerking voor financiering door de overheid, ziekenhuizen of zorgverstrekkers.

Vanaf eind oktober 2018 kunnen producenten hun mobiele gezondheidstoepassingen (soft- en hardware) aanmelden bij Mobile Health Belgium. Aan de hand van een validatiepiramide zal beoordeeld worden of de toepassingen voldoen aan de nodige voorwaarden op het vlak van kwaliteit, veiligheid en doeltreffendheid. Eventuele terugbetaling door het RIZIV kan ook, na het aantonen van efficiëntiewinsten of gezondheidseconomische winsten.

Carole Absil van Agoria en Steven Vandeput van BeMedTech geven je tijdens dit webinar inzicht in hoe het validatieproces verloopt, hoe je het kan starten en aan wat je je kan verwachten. Op het einde weet je precies waar de piramide uit bestaat en waar je in het ontwikkelproces rekening mee dient te houden, of bij de aankoop van een toepassing. Ook jouw vragen zijn welkom, nu via het inschrijfformulier of via de chatbox tijdens het webinar.
 
Dit webinar is gratis en vindt plaats op vrijdag 22 februari. We starten stipt om 14 uur en het webinar duurt ongeveer 1 uur. Past dit tijdstip niet? Schrijf je toch in. Je krijgt na afloop een mailtje met link naar opname en presentatie.

Organisator
VLAIO & Flanders' Care

Dit event is afgelopen