Voka Plato Vennoten (lerend netwerk)

Eén bedrijf, meerdere vennoten, ontelbare uitdagingen… Wil jij samen met je medevennoten sparren over je uitdagingen met gelijkgezinde ondernemers die in hetzelfde schuitje zitten? Stap dan in de gloednieuwe Plato Vennoten en deel kennis en ervaring.

Praktisch

Date
Tijdstip
15.26 - 15.26 uur
Locatie

Voka | Kamer van Koophandel Gent Lammerstraat 18 9000 Gent

Samen leren van anderen staat centraal

In dit managementtraject kom je maandelijks samen met andere medevennootschappen. Uniek aan dit Platotraject is dat je samen met je medevenno(o)t(en) instapt! Plato Vennoten is een leerrijk groeitraject dat jullie de inzichten en methodieken geeft in verschillende bedrijfsdomeinen om samen aan een duurzame strategie te bouwen. Eén die voor elke medevennoot werkt. Naast de traditionele onderwerpen die aan bod komen in een Plato traject wordt er extra aandacht gevestigd op jullie actuele uitdagingen die gepaard gaan met het samen managen van een onderneming.

Adequate begeleiding

Dit traject wordt begeleid door 2 ervaren mentoren en een Voka-coördinator. Zij ondersteunen de sessies vanuit hun eigen kennis en ervaring, brengen externe expertise en getuigenissen waar nodig en modereren de groep om onderlinge kennisdeling en ervaringsuitwisseling te bevorderen. Lees onderaan deze pagina meer over onze mentoren en kom in contact met de Voka-coördinator. 

Doelgroep

Plato Vennoten is exclusief voor medevennootschappen. Samen met je medevenno(o)t(en) wens je een klankbord voor je huidige uitdagingen, wil je de bedrijfsvoering onderling optimaliseren en maximaal inzetten op groei en succes.

Deelnameprijs
1000 euro en 350 euro voor de kick-off/vennoot
Organisator
Voka

Praktisch

Date
Tijdstip
15.26 - 15.26 uur
Locatie

Voka | Kamer van Koophandel Gent Lammerstraat 18 9000 Gent

Locatie

Adres

Voka | Kamer van Koophandel Gent Lammerstraat 18 9000 Gent