Vlaanderen Hackathon 2024

Digitaal Vlaanderen en VLAIO organiseren met de steun van Microsoft de Vlaanderen Hackathon 2024. Deze Hackathon wordt georganiseerd in aanloop naar de Trefdag Vlaanderen Digitaal 2024 waarbij verantwoord digitaliseren het centrale thema is. De mogelijkheden van artificiële intelligentie zijn fenomenaal. De Trefdag Vlaanderen Digitaal 2024 legt onder andere de focus op AI voor de samenleving. Hoe kunnen we de samenleving beter maken met AI-technologie? Hoe doen we dit op een verantwoorde, veilige en mensgerichte manier?

Praktisch

Date
Tijdstip
09.00 - 17.00 uur
Locatie

Microsoft Luchthaven Brussel Nationaal 1K 1930 Zaventem

Ken je van processen of toepassingen die efficiënter kunnen? Zie je mogelijkheden voor verbetering in snelheid en kwaliteit door automatisering? Dan is de Vlaanderen Hackathon jouw podium! Wij nodigen je uit om een innovatieve AI-assistent te ontwikkelen die bestaande processen transformeert en een nieuwe standaard zet voor effectiviteit.  Jouw bijdrage kan de manier waarop burgers, ondernemers en ambtenaren werken fundamenteel veranderen. Mis deze kans niet om met jouw expertise een tastbare impact te maken! Een vlotte dienstverlening naar de burger, dat wil toch iedereen?

Voor wie?

De Vlaanderen Hackathon is gratis en iedereen kan deelnemen. Niet enkel ontwikkelaars, maar ook creatievelingen hebben een plaats aan de “hack-tafel”. Jouw professionele achtergrond is niet van belang, het enige wat je nodig heeft is een stevige dosis enthousiasme.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens deze driedaagse hackathon werken we in kleine teams om deze ideeën concreet uit te werken. Op het programma: pitchen, hacken en in co-creatie aan oplossingen werken, samen met Microsoft en zijn partners. En met jou natuurlijk! Daarnaast kan je jezelf ook helemaal laten gaan tijdens intensieve work-outs en minder intensieve pauzes. Plezier gegarandeerd, dus waar wacht je nog op? Het winnende team wordt bekend gemaakt tijdens de Trefdag Vlaanderen Digitaal op 24 oktober in Flanders Expo Gent.

Organisator
Digitaal Vlaanderen en VLAIO i.s.m. Microsoft
Thema's

Praktisch

Date
Tijdstip
09.00 - 17.00 uur
Locatie

Microsoft Luchthaven Brussel Nationaal 1K 1930 Zaventem

Locatie

Adres

Microsoft Luchthaven Brussel Nationaal 1K 1930 Zaventem