Van software-selectie tot succesvolle implementatie

Wil je de juiste keuzes maken als het gaat over bedrijfssoftware?

Dit event is afgelopen

  • Ben je op zoek naar manieren om je bedrijfsprocessen te automatiseren en te verbinden?
  • Wil je je organisatie effectiever, efficiënter, sneller en flexibeler maken?
  • Wil je weten hoe je de juiste bedrijfssoftware (ERP, CRM,... ) selecteert? 
  • En hoe je de implementatie en uitrol ervan in goede banen kunt leiden?

Tijdens deze opleiding krijg je alle info over de functionaliteiten van bedrijfssoftware (ERP, CRM, ... ) en zijn randtoepassingen, en over hoe je de selectie ervan in goede banen kunt leiden.

Je leert hoe je je eigen IT-architectuur in vraag kunt stellen, welke processen hierin geïntegreerd kunnen worden en hoe je productcomplexiteit (verschillende configuraties) hierin kunt verwerken. Tenslotte gaan we dieper in op het menselijk aspect verbonden aan een digitaal implementatietraject en brengen we best practices aan die je kan meenemen naar uw eigen bedrijfscontext.

Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij of verantwoordelijk is voor het selecteren of implementeren van bedrijfssoftware. Of je nu een zaakvoerder, een manager, een IT’er of een medewerker bent maakt niet uit. 

Deze opleiding is ook geschikt voor alle sectoren waarin kmo's actief zijn. Of je nu in de productie, diensten, bouw, logistiek of een andere sector werkt, we voorzien relevante voorbeelden en cases die aansluiten bij jouw branche en situatie.
 

Programma

Dag 1 - 7/12/2023

  • Voormiddag: Welke bedrijfssoftware bestaat er? (ERP, CRM, WMS, ... ) Waar rekening mee houden? Hoe past bedrijfssoftware in de strategie van je bedrijf? Wat is de impact van Artificiële Intelligentie op bedrijfssoftware? 
  • Namiddag: Wat is het traject dat je dient te doorlopen om tot een software-selectie en opstart implementatie te komen?

Dag 2 - 14/12/2023

  • Voormiddag: Best practices en aandachtspunten tijdens implementatie traject en omgaan met de verandering.

Praktisch

Deze opleiding gaat door in Mechelen in ons nieuwe opleidingscentrum. Deze ligt boven op parking Keerdok en is dus vlot bereikbaar en het is er makkelijk parkeren. Lunch wordt voorzien. 

Sta je op het punt om een bedrijfssoftware (ERP, CRM, ... ) te selecteren of implementeren? Of wil je je huidige en verouderde systeem vervangen? Schrijf je dan zeker in voor deze opleiding.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 550 (excl. btw)
Organisator
Voka
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen, kantoor Mechelen Rik De Saedeleerplein 2 GPS adres: Antonia Wolverstraat 1 2800 Mechelen