Traject rond slimme geconnecteerde technologie

De producten van de toekomst zijn slim en geconnecteerd, om zo meer meerwaarde te kunnen bieden. Om bedrijven te helpen met hun vragen over hoe dit aan te pakken, organiseert Sirris een traject van vier sessies rond IoT, meer bepaald rond de ontwikkeling van slimme, geconnecteerde producten.

Dit event is afgelopen

Dit traject van vier namiddagsessies - een introductiesessie en drie thematische sessies - wordt vormgegeven door Sirris-experts uit de kennisdomeinen mechatronica, embedded systemen, data-innovatie en software engineering:

Sessie 1 - Introductie
Sessie 2 - 'Designing services'
Sessie 3 : 'Exploiting usage data'
Sessie 4 : 'From sensor to cloud'

Meer info over de inhoud van de vier sessies vind je op onze blog.

Voor wie?

Het initiatief richt zich op Limburgse bedrijven die een stap willen zetten naar slimme geconnecteerde producten. Dit traject is een must voor R&D-managers en andere ontwikkelaars van fysische producten die vragen hebben over hoe de ontwikkeling van een slim, geconnecteerd product concreet aan te pakken.

Data en uren

Sessie 1: maandag 15 oktober 2018, 13 -17 uur
Sessie 2: maandag 22 oktober 2018, 13 -17 uur
Sessie 3: maandag 5 november 2018, 13 -17 uur
Sessie 4: maandag 12 november 2018, 13 -17 uur

Inschrijven

Je kan inschrijven voor de volledige reeks. Deelname is kosteloos, maar inschrijving is verplicht. Bij niet-deelname zonder voorafgaande verwittiging wordt een no-show fee (50 euro) aangerekend.
Om voldoende interactie te garanderen wordt het aantal deelnemers tot ongeveer 10 personen beperkt. Snel inschrijven is dus de boodschap!

Dit traject wordt georganiseerd in het kader van het project Innovatie-Maat, gesteund door EFRO en SALK en in samenwerking met het project Wat Sim!, beide met de steun van VLAIO.

Logo EFRO-VLAIO-EU

Organisator
Sirris
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Sirris Sirris, Wetenschapspark 9 3590 Diepenbeek