Training sociaal verantwoorde overheidsopdrachten

Op 5 juni organiseert de Europese Commissie in samenwerking met de Vlaamse overheid een training rond sociaal verantwoorde overheidsopdrachten.

Dit event is afgelopen

Sociaal verantwoorde overheidsopdrachten?

Het opnemen van sociale aspecten in overheidsopdrachten kan een belangrijke maatschappelijke meerwaarde opleveren. Zo is het mogelijk om opdrachten te reserveren voor sociale ondernemingen. Daarbovenop kan een slim gebruik van de gunningscriteria de samenwerking tussen reguliere en sociale economie bevorderen. Gedurende de training zullen we niet alleen de theorie, maar ook de praktische kant van het thema belichten zodat jij beschikt over de nodige kennis en tools om binnen jouw eigen organisatie het verschil te maken.

Voor wie en waar?

Deze training is zowel gericht naar overheden als naar ondernemingen die actief zijn binnen de sociale economie en zal doorgaan in het Herman Teirlinckgebouw van de Vlaamse overheid in Brussel. Voor een deel van het programma zullen de deelnemers van de sociale economie en de deelnemers van de overheden opgesplitst worden. De training zal bestaan uit proactieve en interactieve leermodules en netwerksessies geleid door experts, afgewisseld met netwerkmogelijkheden gedurende de inbegrepen lunch en koffiepauzes.

Meer info?

Op de website van de Europese Commissie (in het Engels) vind je meer informatie en kan je een voorinschrijving doen.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
WeBuySocialEU i.s.m. Het Facilitair Bedrijf

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Het Facilitair Bedrijf (Herman Teirlinckgebouw) Havenlaan 88 1000 Brussel