Tax Shelter en WinWinlening: voor ondernemers en investeerders

Innovatieve starters of groeiers kunnen vaak een extra financieel duwtje in de rug gebruiken. De Tax Shelter en de WinWinlening zetten je op een belastingvriendelijke manier op weg. Naast bankfinanciering kan deze alternatieve financiering een welgekomen optie zijn. Deze ondernemingen hebben vaak - en zeker in de opstartfase - geen grote terugbetalingscapaciteit of track record.

Dit event is afgelopen

Programma

Tax Shelter: Belastingvermindering van 30% (kleine onderneming) of 45% (micro-onderneming) voor de particuliere investeerder die aandeelhouder wordt in een startende onderneming.

  • Spreker Peter Devos.

WinWinlening: fiscaal vriendelijke lening op 8 jaar van een particulier aan een onderneming, met een bepaalde risicodekking door de overheid.

  •  Spreker Aelbrecht Van Damme.

Praktisch

Deze webinar is bedoeld voor starters, jonge (sterk) groeiende ondernemingen, potentiële particuliere investeerders, zaakvoerders en financieel verantwoordelijken van bedrijven.

Deze webinar duurt 1 uur en bieden we gratis aan. Er is ruime mogelijkheid om jouw vragen te stellen aan de sprekers, tijdens de uitzending.

Opgelet: Ook als je niet inlogt tijdens de webinar, krijg je na afloop een mailtje met een private link naar de volledige opname, de presentatie en eventueel extra documentatie.

Organisator
Agentschap Innoveren & Ondernemen i.s.m. ikinnoveer
Thema's

Dit event is afgelopen