System Shakers Netwerkcongres

System Shakers is het jaarlijkse netwerkcongres van de Sociale InnovatieFabriek. Laat je inspireren door sociale innovaties en connecteer met (andere) sociale ondernemers. Niet te missen!

Logo System Shakers

Dit event is afgelopen

De maatschappelijke uitdagingen waarmee we geconfronteerd worden, vereisen steeds vaker dat we eens fiks aan de systemen schudden. Op System Shakers ontdek je hoe we samen tot nieuwe concepten met impact komen. Ontdek de meest uiteenlopende sociale innovaties en geraak in de ban van straffe sprekers.

Keynote van Phoebe Tickell

Verbeeldingsactivisten gebruiken visualisatie om mensen te helpen inzien dat een betere wereld mogelijk is. Om hun perspectief te veranderen en in te grijpen. De wervelende Phoebe Tickell onderzoekt hoe we door verbeelding, wetenschap en kunst te combineren, mensen helpen overgaan tot échte mentaliteitsverandering en actie.

Workshops

Dompel je tijdens keuzesessies onder in trends, maatschappelijke topics en verhalen van sociaal innovatoren. Je verlaat het bestaande denkkader en voedt jezelf met nieuwe inzichten.

Netwerking

Leer nieuwe mensen en initiatieven kennen tijdens een lekkere lunch en afsluitende receptie. Of verbroeder met oude bekenden.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 100
Organisator
Sociale Innovatiefabriek i.s.m. Cera

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

The Egg Barastraat 175 1070 Brussel