Startersroadshow 2023 in Limburg

Elk jaar organiseert UNIZO de Startersroadshows om startende ondernemers in contact te brengen met experten en adviseurs. Een boeiende namiddag en avond gegarandeerd! Vanaf 17u ben je welkom op de adviesmarkt waar je aan allerlei experts van verschillende domeinen (financiën, sociale zekerheid, ondernemingsplan, telecom,...) vragen kan stellen, dan volgt om 19u de liveshow en als afsluiter een gezellige netwerkreceptie.

Dit event is afgelopen

Met de Startersroadshows helpen we jou op weg bij het opstarten van je eigen zaak. Hier komt heel wat bij kijken.

Krijg je jouw creatieve ideeën in een businessplan? Heb je alle info? Weet je op welke steun je kan beroep doen? Heb je alles om eventuele financiering aan te vragen? Houd je in de weekplanning rekening met tijd voor je administratie?

Met deze en nóg veel meer andere zaken helpen onze coaches en experten je verder. Waarom alles alleen uitzoeken als je het simpelweg kan komen vragen?! 

Tijdens de liveshow hoor je verhalen van (recent gestarte) ondernemers die jou kunnen inspireren en wie weet ook nieuwe ideeën geven! 

De avond eindigt met een gezellige netwerkreceptie om van gedachten te wisselen met collega-starters én met de aanwezige ondernemers en experten. 

Een lekkere snack met drankje zit inbegrepen in je ticket. 

Bekijk hieronder de aftermovie van de Startersroadshows in 2022!

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 15,00 (incl btw)
Organisator
UNIZO i.s.m. Liantis, KBC, Proximus Business en PMV/z

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Watt17 Koeltorenlaan 9 3550 Heusden-Zolder