Sociale Innovatie Academie: workshop Financieringsmix

Hoe kun je je project of onderneming financieren? Giften, subsidies, crowdfunding, leningen en financiering met eigen vermogen (equity) zijn de meest gekende financieringsvormen. De laatste jaren is de waaier sterk uitgebreid, en dus ook de combinatiemogelijkheden.
Financieringsmix

Dit event is afgelopen

Subsidies vinden is niet (meer) vanzelfsprekend. Maatschappelijke investeerders aanspreken is evenmin een sinecure. Welke mix van financieringsvormen past het best bij jouw organisatie of project? Met welke bril kijken overheden, stichtingen, innovatieondersteuners, crowdfunders, traditionele bankiers en sociale investeerders,…? Lesgever Tomas De Grootte maakt je wegwijs in de mogelijkheden en geeft je tips en tricks om financiers te benaderen.  

Op het einde van de sessie krijg je de kans om kennis te maken met enkele sociaal investeerders. Tijdens een korte pitch stellen ze zich aan je voor. Ze presenteren elk hun aanbod waarna je de kans hebt om in gesprek te gaan met de organisatie(s) van jouw keuze. Je kunt ter plaatse een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek van een 20-tal minuten en gaat na de speeddate naar huis met informatie en contacten die iets kunnen betekenen voor de financiering van jouw project.

Praktisch

Wat? Een workshop voor wie wegwijs wil geraken in de financieringsmogelijkheden voor sociale innovatie en sociale ondernemingen.
Voor wie? Alle innovatoren die nog op zoek zijn naar financiering.
Wanneer? Dinsdag 4 mei 2021, 9.30 – 14 uur
Waar? Online
Prijs? € 80 (excl. btw)
Wijziging of annulering van de inschrijving? Bekijk dan zeker eerst ons inschrijvingsreglement.

Deelnameprijs
€ 80
Organisator
Sociale Innovatiefabriek

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Sociale InnovatieFabriek Ravensteingalerij 28 1000 BRUSSEL