Reeks van webinars over de coronalening van PMV

Online informatiesessie met ruimte voor vraag- en antwoord.

Dit event is afgelopen

Corona heeft een ernstige impact op vele bedrijven. Daarom werden er extra maatregelen genomen door de Vlaamse Regering om bedrijven bij te staan in deze moeilijke periode. 

De Coronalening van PMV is een achtergestelde lening van minstens 25.000 euro tot 4,3 miljoen euro, met een looptijd van 3 jaar. Ze is bedoeld voor zowel startups, scale-ups, kmo’s en zelfstandigen. 

We hebben gemerkt dat ondernemers wel wat hulp kunnen gebruiken bij het invullen van hun aanvraag voor zo’n coronalening. Velen onder hen doen daarvoor beroep op jullie, de bedrijfsadviseurs van onze partnerorganisaties in het VLAIO Netwerk. 

Daarom organiseren we speciaal voor onze partners een online webinar omtrent de werking van de coronalening en het correct invullen van een leningsaanvraag. Deze toelichting wordt gegeven door medewerkers van PMV zelf. U kan kiezen tussen drie momenten: op 29 juni en 3 juli, telkens van 10 tot 11 uur, en op 6 juli van 14 tot 15 uur.

Let op: deze sessie is niet bedoeld voor ondernemers maar voor medewerkers die fungeren als eerste aanspreekpunt voor ondernemers of die ondernemers adviseren. 

Deelnemers krijgen tijdig een link naar een Microsoft Teams-meeting doorgestuurd.

Organisator
PMV

Dit event is afgelopen