Opleiding Boost je team. In 4 stappen naar je Power Team.

Onderzoek toont aan dat succesvolle teams sneller innoveren, een hogere productiviteit tonen, fouten sneller zien en betere oplossingen vinden. Effectieve en efficiënte teams zijn in staat om de verwachte resultaten af te leveren. Wil jij ook van je team een succes maken?

Het blended learning traject dat wij je aanbieden is dé oplossing om je te doen slagen in dit opzet.

Dit event is afgelopen

Voor wie?

Je bent: ondernemer, teamleider, projectleider, HR-manager, leidinggevende of een professional die zijn samenwerkingscompetenties wil ontwikkelen.

Wat mag je verwachten?

De opleiding reikt je een werkbare en beproefde methode aan om de functionering van je team te verbeteren. Via participatie en co-creatie wordt de kennis overgedragen op een gedragen en betrokken manier naar je team op de werkplek. 

De opleiding is een activerend blended learning traject van 4 modules. Elke module omvat twee tot drie e-learnings. Er zijn 6 workshops en 4 opdrachten op de werkplek. Je meet aan het begin en het einde van het traject de ontwikkeling van je team.

Verwacht je aan een grondige en gevarieerde opleiding, geschat op 44 uur leren, met een aangename variatie aan leermateriaal – en werkvormen.

Hoe pakken we dit aan?

Je doorloopt samen met je team 4 modules:

  • verduidelijk doelen,
  • bepaal rollen,
  • ontwerp processen,
  • ontwikkel relaties.
Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
1.650,00 € excl. 21% BTW en catering
Organisator
Oxalis Consult
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Oxalis Consult Koopvaardijlaan 52 9000 Gent