Ondernemersforum | Analyseer je data en verras je publiek

Bewaar je data zoals contactopnames en -gegevens maar weet je niet hoe je deze kan benutten? Mis je knowhow voor een digitale aanpak op maat? Dit ondernemersforum laat je proeven van data, oftewel het nieuwe goud. Na vier sessies kan je klantgegevens interpreteren en uiterst slim inzetten via hands-on tools. Uitkomst? Meer rendement voor je onderneming!

Dit event is afgelopen

Door wie?

De experts van BrainRangers uit Tongeren zijn gespecialiseerd in het oplossen van digitale vraagstukken. Ze voelen zich in hun element in een complexe IT-omgeving waar ze oplossingen in mensentaal voorschotelen. Dit ondernemersforum leert je nuttige klantgegevens te identificeren en ze in te passen in je verkoopproces. BrainRangers is ook de geknipte partij voor een waterdichte bescherming van persoonsgegevens en GDPR binnen kleine en middelgrote ondernemingen.

Voor wie?

Gebruik je klantgegevens enkel voor administratie en facturatie? Zou je de data waarover je beschikt actief willen gebruiken? Geen schrik van planning en optimalisatie? Deze sessies zijn op het lijf geschreven van ondernemers die prospecten aan boord willen krijgen, efficiënter willen werken en resultaten meetbaar willen verbeteren.

Programma

Sessie 1: Je data binnen handbereik

Sessie 2: Je data beschermen met ijzersterke tools

Sessie 3: Je data doen renderen

Sessie 4: Je data volgens de regels van de kunst

Deelnameprijs
€ 360 UNIZO-leden/€ 460 niet UNIZO-leden
Organisator
UNIZO i.s.m. Brainrangers en MC-Square

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

MC-Square Philipssite 5B 3001 Leuven