Nextgen North

Ben jij een trotse telg van een familiebedrijf en droom je ervan om zowel persoonlijk als ondernemend te groeien? Ben je benieuwd om jouw netwerk verder uit te bouwen? Dan hebben wij iets speciaals voor jou!

Dit event is afgelopen

NGN biedt 5 inspirerende sessies waarin we samen bouwen aan jouw toekomst. Tijdens deze bijeenkomsten, speciaal ontworpen voor nextgen’ers van familiebedrijven, delen we niet alleen praktische inzichten en ondernemersvaardigheden, maar bieden we ook een unieke kans om een hechte community op te bouwen met jouw regiogenoten.

Door middel van boeiende workshops helpen we jou naar een hoger niveau te tillen. Tijdens netwerkmomenten ontmoet je gelijkgestemde nextgen’ers uit Noord-Limburg, om zo een waardevol netwerk op te bouwen binnen deze groeiende community.

  • Laagdrempelig netwerken met generatiegenoten
  • Kennisverrijking in een vaste groep van 10-15 deelnemers
  • Ultieme doel: een nieuwe community uitbouwen voor de volgende generatie in Noord-Limburg

Voor wie?

Je maakt deel uit van een ondernemende familie uit Noord-Limburg en je wil zelf je netwerk verder uitbouwen in de regio. Een actieve rol spelen in het familiebedrijf is geen must, enkel een gezonde interesse om te netwerken met gelijkgestemden.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
550 euro (excl. btw)
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Noordlink Louis Pasteurstraat 21 3920 Lommel