Masterclass Productielogistiek 4.0 - Meet the AMR's

Productielogistiek optimaliseren en zinvol automatiseren met automated guided vehicles (AGV) of autonome mobiele robots (AMR)… hoe kunt u als bedrijf inschatten hoe een dergelijke AGV of AMR zinvol in te zetten en wat zijn de stappen van een dergelijk traject? Tijdens deze hands-on workshop zal Sirris u inspireren en zelf laten ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

Dit event is afgelopen

Productielogistiek optimaliseren en zinvol automatiseren met automated guided vehicles (AGV) of autonome mobiele robots (AMR)… hoe kunt u als bedrijf inschatten hoe een dergelijke AGV of AMR zinvol in te zetten en wat zijn de stappen van een dergelijk traject? Tijdens deze hands-on workshop zal Sirris u inspireren en zelf laten ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

Autonome mobiele robots bieden de mogelijkheid om logistieke bewegingen op de productievloer te automatiseren. De mogelijkheden lijken oneindig, maar hoe begin je eraan in de praktijk? Hoe brengen we onze basis productielogistieke processen in orde, zoals bijvoorbeeld lay-out, magazijnbeheer of aansturing van de productie? Wat is het potentieel van AMR's? Zijn deze echt multi-inzetbaar? Tijdens een hands-on workshop over autonome mobiele robots zullen de adviseurs van Sirris de deelnemers inleiden in de mogelijkheden van AMR's.

De deelnemers van de workshop zullen een overzicht krijgen van het aanbod en de toepassingen van AMR's en zelf kunnen ervaren waar de moeilijkheden en mogelijkheden liggen.

Programma

08:30: Ontvangst en ontbijt
09:00: Welkom en agenda
09:15: Introductie productielogistiek
10:30: Break
11:00: AGV's en AMR's
12:30: Lunch
13:30: Hands-on sessies in applicatielabo
16:30: Wrap-up
17:00: Netwerking

Verdere info

Deelnameprijs
€ 366
Organisator
Sirris
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Sirris, 3590 Diepenbeek Wetenschapspark 9 3590 Diepenbeek