Masterclass - Cyberveilig in 30 stappen

Cyberincidenten als ransomware, hacking, data breaches, … komen steeds vaker voor en zijn niets nieuw meer. Voor de getroffen bedrijven en personen zijn ze echter allesbehalve triviaal. Voorkom dat uw bedrijf wordt opgezadeld met een digitale lockdown, of erger! Wij leren je hoe tijdens deze no-nonsense, uiterst praktische masterclass.

Dit event is afgelopen

Klanten vertrouwen je met hun gegevens. Maar als startende of kleine onderneming heb je zoveel prioriteiten en is het dikwijls moeilijk om door de bomen het bos te blijven zien als het om cybersecurity gaat. Wanneer doe je 'voldoende' aan cybersecurity? We bespreken een risico-gebaseerde aanpak die een fundamentele basis zou moeten vormen voor élk bedrijf.

Wat kan je verwachten?

We leggen je 30 haalbare en onmiddellijk toepasbare stappen uit, waarmee je de cyberveiligheid in jouw bedrijf naar een aanzienlijk hoger niveau kunt tillen. Als je deze 30 stappen goed toepast, zal je al een hele mooie balans gevonden hebben tussen het risico dat je loopt en de investering die je in cybersecurity doet.

Deze masterclass richt zich op de cyberveiligheid van de interne werkingsmiddelen: de eigen computers, mobiele apparaten, dataopslag, werken met toepassingen in de cloud, ...

We bespreken elke stap erg interactief, en we gaan niet verder vooraleer je de stap vertaald hebt naar een praktische aanpak voor jouw onderneming.

De masterclass wordt in het Nederlands gegeven; het voorziene materiaal is in het Engels.

Data

Deze opleiding bestaat uit 2 sessies: 1 online (29/09 - 09:30-11:00) en 1 fysiek te BluePoint Antwerpen (13/10 - 09:00-17:00)

Klik hier voor meer info.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 439
Organisator
Sirris i.s.m. Agoria

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

online 29/09 en Bluepoint Antwerpen 13/10 Filip Williotstraat 9 2600 Antwerpen