Maak kennis met de startersdiensten van onze partners!

Op 28 november 2019 stellen Starterslabo, PMV, VDAB, Gentrepeneur, de Sociale Innovatiefabriek, Impulskrediet en het project Start 50+ hun werking naar starters voor. Bovendien laten we je een blik werpen op de nieuwe Starterstoolkit.
De Punt

Dit event is afgelopen

In Vlaanderen is een ruim en kwalitatief aanbod voor startende ondernemers beschikbaar. Precies een jaar geleden stelden zes organisaties al hun startersdiensten voor. Op 28 november 2019 zijn zeven andere organisaties aan de beurt: Starterslabo, PMV, VDAB, Gentrepreneur, de Sociale innovatiefabriek, Impulskrediet en het project Start 50+ stellen dan hun aanbod voor starters voor.

We starten met een 'preview' van de Starterstoolkit, een gids voor prestarters en startende ondernemers. Deze toolkit kwam tot stand in cocreatie met onze partners uit het VLAIO Netwerk. Misschien heb jij - of jouw organisatie - er ook aan meegewerkt. We zijn er in ieder geval van overtuigd dat deze kit een meerwaarde zal betekenen voor elke startersadviseur. 

Ben je benieuwd naar het concept en de vormgeving van de Starterstoolkit? Of wil je meer weten over het startersadvies van enkele organisaties? Schrijf je dan in via de knop hiernaast! 

Programma

09.30 Ontvangst met koffie
10.00 Welkomstwoord
10.10 Voorstelling Starterstoolkit en getuigenis van een ondernemer
11.00 VLAIO Netwerk stelt zich voor: START
 
11.30 Informele kennismaking met de initiatieven
12.00 Netwerklunch
De Punt

Voor wie?

Deze sessie is in de eerste plaats bedoeld voor adviseurs die (kandidaat-) ondernemers begeleiden en adviseren. We moedigen hen aan om met zo veel mogelijk collega’s deel te nemen aan dit event. Na dit infomoment kennen zij de diensten en specifieke expertises van enkele partnerorganisaties die zich richten naar starters. Uiteraard zijn andere stakeholders en (startende) ondernemers ook welkom.

Bovendien krijgen jullie in primeur de Starterstoolkit mee naar huis!

Door wie?

Dit initiatief kadert in het ‘VLAIO Netwerk’. Onder die noemer brengt het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) al zijn partnerorganisaties samen in een hecht netwerk. De bedoeling is om de kennis van elkaars producten, diensten en expertises te bevorderen. Op die manier creëren we samen een omgeving waarin Vlaamse bedrijven optimaal ondersteund en begeleid worden.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
VLAIO Netwerk
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

De Punt Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge