Lunchsessie: Stel jouw vermogen veilig maar onderneem, ondernemer

Is het moment aangebroken om na te denken over de transitie van je bedrijf of familiale opvolging? Is het voor jou belangrijk om je vermogen tijdig veilig te stellen zonder daarbij te moeten stoppen met ondernemen?

Dit event is afgelopen

Dan is een geleidelijke transitie of een Smart Deal waarin je je bedrijf in verschillende fases overdraagt een mogelijke piste. Tijdens deze lunchsessie i.s.m. SDM Corporate Finance Group krijg je meer informatie over een geleidelijke overdracht. Mogelijk de ideale optie voor jullie generatiewissel, het verankeren van sleutelpersoneel of de samenwerking met een strategische partner. Ontdek hoe je jouw bedrijf kan versterken en tegelijk jouw persoonlijk vermogen veiligstellen.

Wat mag je verwachten?

  • Hoe krijgt een geleidelijke transitie concreet vorm?
  • Voorbeeld generatiewissel/transitie in verschillende fases
  • Testimonial
  • Tips & Tricks

Sprekers

 

Charlotte Swaegers

SDM Corporate Finance Group

Charlotte is overnameadviseur bij SDM Corporate Finance Group en is gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers en familiebedrijven bij transities/vermogensevenwicht, generatiewissel, buy & build, opvolging en overdracht.

 

Thomas Viaene

SDM Corporate Finance Group

Thomas is partner en COO bij SDM Corporate Finance Group. Met een decennium aan ervaring is Thomas een ervaren dealmaker, gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers in allerhande transacties.

SDM Corporate Finance Group is in 30 jaar tijd uitgegroeid tot de belangrijkste Belgische adviseur voor fusies en overnames van bedrijven in binnen- en buitenland. SDM opereert volledig onafhankelijk en is dus niet gebonden aan financiële instellingen of andere organisaties.

SDM is ook een veelgevraagde adviseur voor middelgrote internationale transacties. Hun voornaamste cliënten zijn familiale aandeelhouders en bedrijfsleiders, maar ook multinationals, investeringsmaatschappijen en andere financiële spelers doen een beroep op hun diensten.

Programma

  • 12u00 : ontvangst
  • 12u15 : start sessie
  • 14u00 : einde

Er wordt een lichte lunch voorzien.

Doelgroep

  • Deze opleiding richt zich tot (familiale) aandeelhouders en hun opvolgers
  • Mature bedrijven klaar voor een volgende fase
  • Er is geen voorkennis vereist om te kunnen deelnemen
Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Gratis - inschrijven verplicht
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen (kantoor Geel) Kleinhoefstraat 9 2440 Geel