Lerend netwerk: Innoveren mét resultaat

In Topics "Innoveren mét resultaat" kom je, samen met collega-ondernemers, alles te weten over innoverend ondernemen en wat dit voor jou kan betekenen. Inspirerende sprekers zorgen voor de inhoud, waarna je samen met collega’s dieper graaft, vragen stelt en oplossingen vindt.

Dit event is afgelopen

In de praktijk innoveren is best lastig. Dit lerend netwerk is een “hands-on” doe-traject met beperkt aantal basistools die in elke sessie geoefend worden en echte bruikbare output opleveren. Je gaat effectief aan de slag met jouw eigen ideeën en kan met anderen van gedachten wisselen en tips ontvangen.

Op het einde van het lerend netwerk heb je geleerd wat de basisstappen en tools zijn om innovatie in beweging te zetten: Welke trends in de bouw leveren goede ideeën op? Hoe kies je de beste ideeën? Wat moet je minimaal van een idee weten om een go/no go beslissing te nemen? Welke tools heb je nodig om een idee met succes te implementeren in je organisatie? Wat moet je vooral doen en niet doen.

  • 4 inspirerende en praktische groepsmomenten
  • Ondersteuning en inspiratie van experts en ervaringsdeskundigen
  • Samen met een 15 tal ondernemers die actief zijn in de bouwsector
  • Leer van experten en elkaar
  • Aansluitend is individuele begeleiding d.m.v. een in-company innovatiesessie mogelijk.  
Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
1 persoon: € 500, 2 personen: € 720
Organisator
Vlaamse Confederatie Bouw i.s.m. Erasmushogeschool Brussel

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

SYNTRA Midden-Vlaanderen Campus Aalst & Confederatie Bouw Waasland Wijngaardveld 9, 9300 Aalst Kleine Laan 29, 9100 Sint-Niklaas 9300 Aalst