Kmo-management voor de rechterhand van de zaakvoerder

Bent u de rechterhand van de zaakvoerder? Herkent u zich in deze omschrijving?

Dit event is afgelopen

U bent het eerste aanspreekpunt van de zaakvoerder. Daar waar de zaakvoerder het heeft over het wat en waarom, denkt u aan hoe en wanneer. U geniet veel gedelegeerde macht. Snel en efficiënt het hoofd bieden aan diverse problemen over de verschillende bedrijfsdomeinen heen, is voor u dagelijkse kost. U heeft dan ook heel wat boeiende en diverse uitdagingen, maar zoekt daarom ook soms naar een klankbord.

U speelt een belangrijke rol in de verdere professionalisering van het bedrijf en het behalen van organisatiedoelen. Hoe vertaalt u de bedrijfsstrategie in operationele doelstellingen? Hoe zet u een succesvol project op? Op welke manier doet u aan projectopvolging? Definieert u KPI's? Welke zijn relevant? Hoe werkt u met uw team samen? 

Gedurende zes sessies worden ervaringen en boeiende cases uitgewisseld onder de deelnemers,  gefaciliteerd door Fanny Verhauwaert. Geen complexe managementterminologieën wel individuele vragen vormen de basis voor het programma. Hiervoor reikt Fanny een kader aan waarbinnen discussies plaatsvinden. 

Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Vlaams - Brabant Medialaan 26 1800 Vilvoorde