Inspiratiesessie: Ondernemen als groeistarter (Bryo ScaleUp via Blended Learning)

Geruggesteund door een sterk netwerk, coacht de starterswerking van Voka – Kamer van Koophandel Limburg je in je groei tot succesvol ondernemer. In deze inspiratiesessie ontdek je alles over wat ons Bryo ScaleUp traject "Blended Learning" voor jou in petto heeft! Blended Learning betekent dat er een evenwichtige mix is tussen on- en offline content.
Logo Bryo

Dit event is afgelopen

Graag stellen we je voor aan Bryo, de starters-community van Voka. Als beginnend ondernemer ben je al warm gemaakt voor een boeiend ondernemerschapsleven, maar je voelt wel nog de noodzaak om op een professionele en bevattelijke manier wegwijs te krijgen in alle aspecten rond het opstarten en leiden van een eigen onderneming. Herken je jezelf? Dan kan Bryo iets voor jou zijn.

“Succes is altijd afhankelijk van een nauwkeurige voorbereiding. Bryo heeft mij de ruimte en het doorzettingsvermogen gegeven om die voorbereiding zo nauwkeurig mogelijk te doen.” - Hatice Kör (ROKSCHILD Limitless Creativity) / Bryo StartUp

In deze interactieve infosessie laten we je kennismaken met onze community en laten we zien wat ons Bryo ScaleUp traject voor jou kan beteken. We laten je alvast proeven van een korte workshop en geven je al enkele handvaten en concrete tips mee die jou kunnen helpen in je ondernemersverhaal. Tenslotte heb je de kans om ervaringen uit te wisselen met andere gelijkgestemde ondernemers.

Doelgroep

Je hebt een marktklaar product. Jouw businessmodel heeft zichzelf reeds bewezen en het is bovendien schaalbaar. Je bent klaar voor de next step.

Programma

  • Wat is Voka en wat kan Bryo voor jou als startende ondernemer betekenen?
  • Wat kan Bryo ScaleUp voor jou betekenen?
  • Inspiratiemoment

Coaches

  • Joeri Stoop, Senior Adviseur starters bij Voka - Kamer van Koophandel Limburg
  • Lucas Bellens, Adviseur starters bij Voka - Kamer van Koophandel Limburg

Contact

Joeri Stoop, joeri.stoop@voka.be, +32 478 20 70 18

#sterkondernemen

Corona-proof

Wij volgen de veiligheidsmaatregelen op de voet. In functie van deze maatregelen bekijken we of we de sessie online, hybride of fysiek kunnen laten doorgaan.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt