Inspiratiecafé: tips en tricks voor de opstart van je eigen business!

De inspiratiecafés zijn er voor iedereen met goesting om te ondernemen. Gedreven ondernemers van formaat vertellen jou, vanuit hun eigen ervaring, alles wat je moet weten over het starten van een succesvolle eigen business.

Dit event is afgelopen

VOOR WIE?

De inspiratiecafés zijn er voor iedereen met goesting om te ondernemen.

WAT?

Zowel jonge als ervaren ondernemers beantwoorden deze avond al jouw vragen.  

  • Hoe is het om een eigen zaak te runnen?
  • Wanneer schakel ik over van een idee naar een echte zaak?
  • Hoe weet ik welk type zaak ik moet runnen?
  • Hoe vind ik de balans zaak-privé?
  • Hoe zet ik mijn zaak succesvol in de markt?
  • Wat moet je zeker wel of niet doen om het als startende ondernemer te maken? 
  • ….

Gedreven ondernemers van formaat vertellen jou, vanuit hun eigen ervaring, alles wat je moet weten over het starten van een succesvolle eigen business.

TIPS & TRICKS VAN

Marie Claessens | The mocktailclub
Enkele jaren geleden kreeg Marie te horen dat ze allergisch is aan alcohol. Treuren deed ze echter niet: als jong onderneemster zette ze dit verdict om in wilskracht en richtte haar eigen alcoholvrije concept ‘The mocktailclub’ op. Onlangs werd ze uitgeroepen door UNIZO en Markant tot de beste vrouwelijke ondernemer bij de beloften van Oost-Vlaanderen. Op vandaag levert The mocktailclub verse ‘ready to serve’ mocktails aan huis bij particulieren, horeca en op events

David De Coster | de Zuivelarij
De Zuivelarij is opgericht in 2014. Aanvankelijk was het de bedoeling om kleinschalig, als hobby, zuivel te maken van boeren uit de buurt. Het eerste product, Berloumi, werd echter heel snel opgepikt door de bekendere kaas -en eetwinkels en Belgische groothandels. De grillkaas wordt lokaal geproduceerd, met aandacht voor duurzaamheid en korte keten. Aan het eindproduct gaat een ingewikkeld productieproces vooraf, dat veel vakmanschap vergt. Een reden te meer voor UNIZO om David De Coster van Berloumi de titel van Oost-Vlaamse HIB'er (Handmade in Belgium) van het Jaar te geven! 

Matthias Browaeys | WinWinner & The Harbour
Matthias is een jonge enthousiaste ondernemer die al sinds zijn studententijd gepassioneerd was door crowdfunding. Niet het financiële, maar wel het marketingaspect bij het ophalen van financiering boeide hem. Op vandaag runt hij 2 bedrijven, WinWinner & The Harbour. Naast het ondernemen is Matthias ook pitch coach en public speaker omtrent ondernemerschap. 2 Jaar geleden werd Matthias met WinWinner bekroond als “Geduchte Groeier” door de organisatie Gentrepreneur.

Nancy Acke | CERT bvba
De founder en drijvende kracht achter CERT is Nancy Acke. Met 16 jaar ervaring in administratie, sales en finance bij nationale en internationale bedrijven startte ze in 2009 een eigen zaak met duidelijke missie: haar expertise en ervaring uitrollen voor starters, groeiers en kmo's. Nancy is dé freelance rechterhand van de ondernemer, lost administratieve problemen op, helpt bij onderhandelingen of bemiddeling met klanten en leveranciers… Dit alles zodat de ondernemer zich met zijn of haar core business kan bezighouden.

PROGRAMMA

18.30 uur: Onthaal
19.00 uur: Welkomstwoord UNIZO Oost-Vlaanderen
19.15 uur: Panelgesprek met ondernemers
20.00 uur: Netwerkdrink samen met deze ondernemers

GRATIS voor alle ondernemers in spé  

Elke toekomstige ondernemer krijgt van ons bovendien de UNIZO Starterskit- 99 tips voor de bruisende starters, cadeau.

Goesting om te ondernemen? Schrijf je dan snel in, de plaatsen zijn beperkt!

Organisator
UNIZO
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Co.Station Oktrooiplein 1 9000 Gent