Infosessie: Nudging

Het wordt er in onze complexe en snel draaiende wereld niet makkelijker op om klanten voor jouw bedrijf te laten kiezen. Waar traditionele marketingtechnieken falen, kan nudging jouw toekomstige klanten misschien wél overtuigen. Expert Reinout Van Zandycke heeft alvast een aantal spraakmakende voorbeelden klaarstaan.

Dit event is afgelopen

In deze inspirerende sessie deelt Reinout Van Zandycke enkele van de meest effectieve technieken uit de psychologie om je communicatie, marketing en sales snel efficiënter te maken. Het gaat om eenvoudige trucjes die een groot verschil kunnen betekenen in het verzamelen van leads.

Als ondernemer, auteur en docent in nudging en neuromarketing verzamelde Reinout al meer dan 1.000 wetenschappelijk onderbouwde cases. Verwacht je dus aan een luchtige presentatie met veel inspirerende voorbeelden om er onmiddellijk zelf mee aan de slag te gaan. Speciaal voor Voka zal Reinout ook eenmalig enkele exclusieve cases voor ondernemers delen.

Spreker

Reinout Van Zandycke, geboren en getogen West-Vlaming, is zaakvoerder van Exposure, een communicatiebureau dat zich specialiseert in de psychologie van het overtuigen.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
gratis voor leden en niet-leden
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka | Brugge (Bedrijvencampus O-Forty) Kapellestraat 138 8020 Oostkamp