Infosessie innovatiesubsidies

Zak op 19 juni af naar Geel voor de gratis infosessie over financiële steunvormen voor innovatieve kmo’s.

Dit event is afgelopen

Wist je al dat de Vlaamse regering vanaf 2019 heel wat extra middelen investeert in onderzoek en ontwikkeling? Geld voor o.a. wetenschappelijk en industrieel onderzoek, speerpuntclusters, ... én ook voor innovatieve kmo’s. Daarom organiseert Voka in samenwerking met VLAIO, speciaal voor ondernemers met een innovatief project, een infosessie.

Zijn er ingrijpende procesinnovaties of nieuwe technologieën nodig om jouw kmo te versterken én te doen groeien? Denk je nieuwe markten te kunnen veroveren met je product of dienst? Ga je zelf onderzoek doen en kennis opbouwen? Of heeft jouw project ondersteuning nodig van kennis- of onderzoeksinstellingen? Wil je een prototype ontwikkelen of een demonstratieproject opstarten? 
Kortom, als ondernemer die voor een grote vernieuwing staat, heb je wellicht nood aan extra financiën én nieuwe kennis. Daarmee kan VLAIO je helpen!

Tijdens de infosessie krijg je een overzicht van de verschillende steunmaatregelen voor jouw innovatieve projecten. Na de sessie wordt de mogelijkheid geboden voor een eerste kort individueel gesprek met een VLAIO bedrijfsadviseur. Samen met jou bekijkt die jouw businesscase en zoekt naar de juiste match met partners én subsidies.

Programma

  • 9u - start infosessie financiële steunvormen voor innovatieve kmo’s
  • 10u - individuele gesprekken
     

Meer informatie

Contacteer Carolien Jans via carolien.jans@voka.be of 014 56 30 30.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Gratis
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - KvK Mechelen-Kempen Kleinhoefstraat 9 2440 Geel