Infosessie: Accelero - Boost de (snelle) groei van jouw bedrijf!

Als ondernemer met een groeiend bedrijf weet jij als geen ander dat er verschillende uitdagingen om de hoek liggen. Anders was je nooit gekomen waar je nu al bent! Op 30 augustus 2023 word je tijdens een gratis sessie geïnspireerd om deze uitdagingen om te zetten naar een actieplan dat duurzame groei vormgeeft. Maak bovendien kennis met Accelero, de incubator voor ondernemingen met (snelle) groei-ambities.
Het Voka groeicanvas

Dit event is afgelopen

Wat mag je verwachten van deze sessie?

Dag in dag uit werk je keihard in je business om alles vlot te laten draaien en klanten tevreden te houden. Maar wanneer werk je aan je business? Als 'gids in groei' begeleidt Accelero kmo's in hun groeiproces. Tijdens de infosessie nodigen we je uit om na te denken over de strategie om jouw gewenste groei te realiseren en deze plannen in goede banen te leiden. Joeri geeft als Voka-coördinator een overzicht van het jaartraject. Mogelijks komen enkele huidige of voorbije deelnemers een getuigenis brengen.

Ready, set, growth!

Maak tijdens deze online sessie concreet kennis met Accelero, de groeiaccelerator waarbij snelgroeiende bedrijven gedurende een jaar begeleid worden om hun groei duurzaam vorm te geven. Via individuele coaching, ondersteund door 10 bijeenkomsten met andere snelle groeiers, maak je jouw bedrijf groeiklaar!

Doelgroep

We leggen onze focus op de eigenaars-ondernemers van bedrijven met ongeveer een omzet tussen 1 en 5 miljoen euro of een tewerkstelling van 10 tot 30 mensen (een structurele samenwerking met externen/freelancers telt ook binnen het criterium van werknemers). Beide criteria zijn indicatief, twijfel je of je in aanmerking komt? Neem dan vrijblijvend contact op voor een individueel kennismakingsgesprek.

Programma

  • Joeri Stoop (Voka-coördinator) nodigt je uit om na te denken over de strategie om jouw gewenste groei te realiseren en deze plannen in goede banen te leiden
  • Ex-deelnemers brengen inspirerende praktijkgetuigenissen 
  • De mogelijkheden en opportuniteiten van Accelero worden toegelicht
Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Deelname aan deze infosessie is gratis
Organisator
Voka
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt