Infoavond 3D-printen voor matrijzen (industrie 4.0-proeftuin)

Lagere kosten en meer flexibiliteit om snel aanpassingen door te voeren: additive manufacturing biedt een enorm potentieel voor de productie van matrijzen. En dat zowel in kunststof als in metaal waardoor ook hogere volumes en serieproductie tot de mogelijkheden behoren. Op deze infoavond van Flam3D, in het kader van de industrie 4.0-proeftuin AMplitude, ontdek je alles over de mogelijkheden van 3-printen voor de bouw van matrijzen.
3D-printen biedt volop mogelijkheden voor de bouw van matrijzen.

Dit event is afgelopen

Op donderdag 22 oktober organiseert Flam3D, in samenwerking met Vlamef een infoavond rond additive manufacturing bij Thomas More Hogeschool in Sint-Katelijne-Waver. Het doel is bedrijven informeren over het aanbod, de mogelijkheden en hinderpalen rond 3D-printen voor de bouw van matrijzen. De avond bestaat uit een mix van neutrale sprekers en bedrijfsvoorstellingen, aangevuld met netwerkevent en rondleiding bij Thomas More.

Na de lezingen wordt een maaltijd voorzien en is er ruimte om te netwerken. Het evenement is gratis, maar reservatie vooraf is verplicht.

Programma

16u00: Ontvangst

16u30: Welkom door Thomas More Hogeschool

16u50: Introductie en technische toelichting door Flam3D

17u45: Bedrijfscases en praktische voorbeelden door RenishawTrideusThomas More HogeschoolRösler Benelux BV en VIVES Hogeschool.

18u45: Maaltijd en netwerking + eventueel rondleiding

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Flam3D

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Thomas More Campus De Nayer Jan De Nayerlaan 5 2860 Sint-Katelijne-Waver